Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubionazona

Zagubiony maz.

Polecane posty

Gość Zagubionazona

Witam. Potrzebuje waszej pomocy. Znamy sie z mezem 10lat a po slubie 4lata. Mamy 3dzieci (3l i 1.5roku). Do tej pory bylismy zgodnym i szczesliwym malzenstwem. Dwa lata temu nakrylam meza jak pisal na portalu z innymi kobietami i mezczyznami,bylam w szoku nie wiedzialam co mam robic. Po dlugich rozmowach zapewnial mnie ze to tylko glupie pisanie. Wybaczylam mu. Byla chwila spokoju myslalam ze moze sie opamietal i zrozumial ze rodzina jest najwazniejsza ale to tylko zludzenie. Znowu go nakrylam teraz poszedl krok dalej zaczal sie umawiac z facetami lecz z konwersacji wyniklo ze nie bylo zadnego spotkania. Maz twierdzi ze ma potrzebe pisac tak jak by mial potrzebe adrenaliny jak pisze to czuje sie lepiej na chwile odpuszcza a potem znow pisze. Twierdzi ze realny seks z facetem go brzydzi i nie byl by w stanie sie umowic na seks. Nie mielismy ani nie mamy problemu z seksem czy bliskoscia. Kocham go i wiem ze on tez mnie kocha tylko poprostu sie pogubil w tym wszystkim. Wrecz blagal zebym mu pomogla z tego wyjsc. Moze jestem glupia i naiwna ale kocham go i chce mu pomoc tylko nie wiem gdzie mam sie udac i do kogo. Prosze o jakies rady.....

Gość gość
Nich zacznie oprawiać jakiś sport ekstremalny jak mu brakuje adrenaliny.

Gość gość
Idzcie do seksuologa/terapie małżeńską.