Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpowiedni wiek faceta na bycie ojcem ? Wasze opinie.

Polecane posty

Gość gość

Kiedy uważacie, że facet jest za młody by mieć dziecko a kiedy już za stary ?

Gość gość
35 lat

Gość gość
tutaj wiek nie gra roli tylko postawa... mój mąż mial 27

Gość gość
Co najmniej 26- ponizej tego wieku jest za mlody A za stary to mysle, ze tak powyzej 45 lat

Gość gość
ok 35 roku życia +/- 3 lata

Gość gość
To wszystko kwestia dojrzalosci psychicznej, u kazdego inaczej. Ale jesli brac pod uwage statystyke to gdzies po 25 r.z.,a najlepiej to po 30stce

Gość gość
Mój narzeczony skończył 33 lata kilka miesięcy temu i Panikuje ze juz jest za stary na dziecko, że chce je miec juz teraz.

Gość gość
Mój miał 48, jak syn się urodził. Tatuś bardziej zaradny ode mnie w kwestiach pielęgnacji noworodka/niemowlaka.

Gość gość
zależy. jedni 25 latkowie już się nadają na ojców, a sa i tacy co maja 40 lat i się nie nadają

Gość gość
Powinien być samodzielny na tyle,zeby utrzymac siebie a takze matke i dziecko ( na wypadek jakichs komplikacji). Wiek nie ma duzego znaczenia.

Gość gość
21.21 tak masz rację że wiek nie jest istotny. Bo to partnerka odpowiada za przyszłego tatusia. Gdy izoluje partnera to ma negatywny wpływ na związek i przyszłego tatusia. Mój jest podczas każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody wtedy wie że liczy się w związku i że jest ważniejszy od ginekologa. Ginekologa można zmienić a męża raczej nie dlatego jest mąż ważny! Do tego nie wstydzę się męża bo nie jestem zacofana i tepa. A dlatego dla cywilizowanych par powstała nawet ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta o obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu bo ZAWSZE DECYDUJE PACJENT nie lekarz o obecności osoby bliskiej! !! Taka obecność zbliża partnerów do siebie.

Gość gość
21.39 "Do tego nie wstydzę się męża bo nie jestem zacofana i tepa" zacofana to ty nie jesteś, ale tępa już tak i głupia, że aż żal!

Gość gość
To jakim cudem lekarka na NFZ podczas planowanego wczesniej USG nie wpuściła ojca? Trochę się wykłócałam i zostałam zciśnięta. Było to w 2014. U mojego giną wciąż stoi jedno krzesło przy biurku. Ma on około 70 lat i nie sadze, żebym została potraktowana normalnie gdybym weszla z mężem. Gin ten również na nfz.

Gość gość
No tak ale nie oszukujmy się tatusiowie po 40 nie maja juz takiej energii do zabawy. Możecie mówić co chcecie ale to nie jest to samo. Jak dla mnie odpowiedni wiek to 30-36 lat

Gość gość
21'39,kiedy ci przejdzie to wklejanie na roznych tematach od dawna tego samego prowo posta?

Gość Mama jedynaka
Dziewczyny nie ma reguły. Mozna rożnie trafić i wsrod starszych i młodszych. Wiem po sobie, zaszłam w ciaze jak mieliśmy po 20 lat i facet wywiązał sie super, płakał na porodowce jak pierwszy raz trzymał syna w rękach. Minęło juz 8 lat a my dalej jestesmy razem, po ślubie, planujemy drugie dziecko. Za to narzeczony mojej kuzynki zostawił ja jak zaszła w ciaze bo "jeszcze nie czuł sie gotowy na takie zobowiązanie" 32 letni facet po 5 latach związku :O Wszystko zależy od tego kto jakim jest człowiekiem a nie ile ma lat.

Gość gość
minimum 30 lat. wczesniej albo sie nie nadaje albo nie ma warunkow zeby zostac ojcem.