Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aciuu

paniczny strach przed zdradą

Polecane posty

Od prawie roku jestem w ( tak myślę ) poważnym związku. Zawsze miałam niską samoocenę, od jakiegoś czasu mam pewne problemy psychiczne i zaczęłam siebie wręcz nienawidzić, ale nie o tym. Od paru miesięcy panicznie boję się, że mój partner mnie zdradzi. Wszędzie doszukuję się podtekstów. Wiem, że mnie nie zdradza, bo niestety udało mi się sprawdzić jego konto na internecie i telefon, poza tym, nie miałby na to czasu. Jednak czuję się najbrzydsza i nieatrakcyjna, chociaż on mi powtarza, że jestem i mu się podobam. Jak sobie pomyślę ile on pięknych i seksownych dziewczyn mija na co dzień to mnie trzęsie... Doszło do tego, że nawet jak oglądamy telewizję to czuję się fatalnie, bo tam jest mnóstwo pięknych dziewczyn. A co dopiero jak pokażą jakieś nagie ciała, piersi, cokolwiek. Pełno tego wszędzie i uwłacza mi to strasznie, czuję się nieszanowana. Na samą myśl, że on może zobaczyć nagą kobietę mam ochotę płakać. Nie wiem, czy mówić mu o tym, co czuję, bo boję się, że zacznie myśleć o tym, by mnie zdradzić, zobaczy mnie taką, jaką siebie widzę, brzydką i paskudną. że zobaczy, że może mieć fajną laskę a ma mnie

Gość gość
a on sam jest piękny? Po co oglądasz tv? Ja nie oglądam tv od wielu lat bo juz rzygam tymi cycami i seksami; wole poczytać książkę, pouczyć się czegoś, telewizor wywalilam z pokoju dawno temu. I nie oglądam filmów z facetem bo nie lubię i tyle.

Gość gość
gołych umięsnionych facetow tez wszedzie pełno; a moj mezczyzna jest nie jest zbyt umiesniony wiec pewnie tez ma kompleksy widząc te wszystkie reklamy, filmy itp. Ale na mnie oni w ogole nie dzialają. Wiec pewnie tak samo jest w drugą stronę. Tyle wszedzie tych golych dzi\vek, ze po jakims czasie to juz naprawde nie dziala na faceta, tak mi sie wydaje. Ci madrzejsi tez juz pewnie tym rrzygaja.