Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKasia35

Czy wszyscy faceci nie umieją odróżnić fantazji od rzeczywistości?

Polecane posty

Gość gośćKasia35

Jakiś czas temu polubiłam seks analny i zaczął mi sprawiać prawdziwą przyjemność. Do tej pory myślałam, że seks analny może być przyjemny tylko podczas podwójnej penetracji, jednak ostatnio coś się u mnie zmieniło. Podczas seksu gdy mąż wkłada mi dildo w tyłek wyobrażam sobie, że bzykam się z moim ulubionym piosenkarzem i moim mężem na trójkącie. Ten sztuczny penis to właśnie ten piosenkarz i chyba przez tą wyobraźnię zaczęło mnie to podniecać. Nie miałam jeszcze nigdy orgazmu analnego, tylko takie mieszane podczas podwójnej penetracji jednak z każdym stosunkiem wiem że i taki orgazm przeżyję. Po tym długim wstępie przejdę do problemu - a więc powiedziałam mężowi, że gdy bzykamy się "na 2 baty" z tym wibratorem w moim tyłku to że wyobrażam sobie taki trójkąt, a on tak się tym podniecił, że teraz chce mnie zabrać na sex party żeby mnie z kimś tak wybzykać na dwie dziurki. Mówię mu, że to moja fantazja, a on jak ten osioł codziennie coś o tym wspomina. Denerwuje mnie to i zaczynam żałować, że mu powiedziałam. Nie mam zamiaru bzykać się z kimś nieznajomym w trójkącie, a tym bardziej z kimś kogo znam. Czy wy faceci nie umiecie tego zrozumieć, że fantazje NIE SĄ PO TO ABY JE REALIZOWAĆ?

Kasiu coś w tym jest ;) fantazje można realizować jeśli są Twoje i sama tego chcesz. A to że Twój partner odebrał to jako sygnał to jedynie dowód na to że mimo miłości jaką żywicie do siebie to komunikacja zawodzi. To nie zależy od płci tylko od oczekiwań. Jeśli kochacie się i znacie się dobrze to nie powinno być problemu z fantazjami. Widocznie nie do końca znacie swoje potrzeby lub o tym nie rozmawiacie ulegając sugesti jak większość że o sexsie wiemy wszystko a nie wiemy tak naprawdę o czym marzy osoba do której się przytulamy na co dzień. Może warto byś powiedziała to jemu a nie nam? Może poznasz jego fantazje i coś wspólnie wam się spodoba? Łatwiej jest rozmawiać o tym publicznie niż z kims kogo się kocha ale w końcu jak on czuje do Ciebie to samo to zrozumie tylko musisz mu o tym powiedzieć bo inaczej będą podejrzenia i problemy. Powodzenia ;) wiem że facet to proste urządzenie i dlatego wymaga prostych komend a zostawiając mu niepewność włączam tym samym jego pomysłowość hihi widać nie trafił z pomysłem i trzeba mu to wyraźnie naświetlic. Tutaj co najwyżej osłuchasz się masy różnych groteskowych opinii niż porady ale niech tam ;) pozdrawiam

Gość gość
Ja bym swoją z domu wyrzucił i kazał jej spać na klatce jakby mi zaproponowała na dwa baty z wibratorem. Mój penis jej nie starcza? Jak chce 2 naraz to niech jedzie do Afryki.

Gość gość
No co ty, takie watki zakladaja FACECI, ktorzy udaja kobiety. Starzy, zramolali erotomani-gawedziarze. Podniecaja sie takim tekstem, ślinią sie do kompa, bo prawdziwe kobiety uciekaja z krzykiem od takich bleeeeee.

Gość gość
A ty naiwniaku myślisz, że nie istnieją kobiety lubiące anal a tym bardziej podwójną penetrację? Gdzie ty żeś się uchował?

Gość gość
Fantazje sa po to żeby je realizować. Tylko słabi ludzie boja się urzeczywistniać fantazji. Silne jednostki nie mają z tym problemu.

Gość gość
Czyli lepieć być słabą jednostką i nie dać odebrać sobie fantazji?

Gość gość
Naukowo fantazje są oznaką zdrowia seksualnego. Niestety jeśli druga strona nie potrafi odróżnić fantazji od rzeczywistości, to macie kłopot. Nie każde fantazje nadają się się do realizacji. Ale są i tego zmienić się nie da.