Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yebac homocwela od namyslowa

homocwelu od namyslowa czy wiesz ze mieszkasz w dziurze?

Polecane posty

Gość gość
To są prawdziwe zdjęcia Namysłowa zrozum to nie wierzysz to siądź w pociąg i przyjedź do Namysłowa i co jednak podoba ci się namysłów tylko nie masz odwagi sie przyznać i to prawdziwe zdjęcia nie przerobione bez fotomontażu boli cię że namysłów jest taki ładny zazdrościsz mi miasta i pewnie dlatego tyle jadu wylewasz

Gość gość
pokaż Polkowskie dla odmiany...

Gość gość
I od kiedy namysłów to włoskie miasto wejdź na zdjęcie o 15:35 i zobacz napisy na budynkach i na tablice rejestracyjne tego auta przyznaj wreszcie że podoba ci się Namysłów poważnie pisze jedź jutro z rana pociągiem do Wrocławia na stacje Wrocław główny a z głównego pociągiem do NAMYSŁOWA I WYSIĄDŹ I POCHODŹ PO NAMYSŁOWIE I ZOBACZYSZ ŻE TE ZDJĘCIA SĄ W STU PROCENTACH PRAWDZIWE (POWAŻNIE PISZE PRZYJEDŹ TO ZOBACZYSZ POWAŻNIE I WSTAW FOTY LUB NAGRAJ FILMIK I WRZUĆ NA ET (PO NAMYSLOWSKU YOUTUBE) PRZYJEDŹ POWAŻNIE PISZE JAK NIE WIERZYSZ PRZYZNAJ ŻE NAMYSŁÓW CI SIĘ PODOBA

Gość gość
Pieprzysz jak potłuczony... jedż juz na te wakacje ze starymi... będzie tu spokoj...

Gość gość
Wpisz sobie w Google polkowskie bo mi już pisze przy zamieszczaniu fot treść została uznana za spam i przyjedź do Namysłowa na poważnie prosze przyjedź wtedy sie na kafe będziesz mogła pochwalić że tam byłaś

Gość gość
Eeee... wszystko zmyslasz...

Gość gość
Prawdę pisze przyjedź do Namysłowa dzisiaj już fot nie mogę zamieszczać bo "treść została uznana za spam (nie wiem dlaczego) zobacz sobie na necie rozkład jazdy Wrocław główny -Namysłów przyjedź i wnioskuje że namysłów ci się bardzo podoba tylko wstydzisz się przyznać przyjedź proszę

Gość gość
gość 20:06 prawdę pisze nie wierzysz to ile razy mam pisać przyjedź tam to zobaczysz że te zdjęcia są prawdziwe zrób sobie wycieczkę na cały dzień i zobaczysz namysłów na żywo prosze przyjedź przyznaj się czy namysłów ci się podoba?

Gość gość
przyjedź do namysłowa może jutro też pojadę chyba chcesz zobaczyć też jak ja wyglądam i kim jestem pliss przyjedź prosze cię co masz do stracenia na kafe się pochwalisz o tym że tu byłaś poczytaj też sobie na wikipedii o księstwie namysłowskim i wpisz sobie też nadleśnictwo namysłów oraz jezioro michalickie i wpisz sobie powiat namysłowski oraz zespół szkół rolniczych namysłów zespół szkół mechanicznych namysłów lo namysłów ohp namysłów oraz bory stobrawskie i stobrawski park krajobrazowy

Gość gość
Przyjedź proszę :)