Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yebac homocwela od namyslowa

homocwelu od namyslowa czy wiesz ze mieszkasz w dziurze?

Polecane posty

Gość yebac homocwela od namyslowa

homocwelu od namyslowa czy wiesz ze nawa namyslow pochodzi od namyslania sie czy warto sie tu odlac tu w tej dziurze

Gość gość
to nie jest dziura zrozum to ja mieszkam i wiem wiesz dlaczego to nie jest dziura bo w namysłowie na jednej ulicy moge wszystkie zakupy porobić bo są dwie galerie handlowe obok jest lidl kaufland a po drugiej stronie drogi naprzeciwko media expert intermarche bricomarche textil market econimico stacja orlen sklep elektroniczny apteka na tej samej ulicy jest też kilka barów restauracji oraz dino neonet black red white bodzio i jeszcze jeden inny dom meblowy a ty w warszawce czy gdzie ty tam mieszkasz na zakupy musisz jechać ileś km i często wlec sie tramwajem lub gdy jedziesz autem stoisz w korkach a ja mam wszystko na miejscu a z tego parku handlowego i tych sklepów które wymieniłem do jednej biedronki tesco mam pół kilometra a do drugiej około kilometr ...

Gość gość
a dodatkowo z tych sklepów do rynku i na plac targowy do kręgielni domu kultury kilku banków urzędu skarbowego urzędu pracy i hotelu zorza i hotelu polonia posterunku policji ośrodka zdrowia oraz medycznego laboratorium diagnostycznego i państwowej straży pożarnej zaledwie 200-300 metrów czyli w zasięgu ręki ty masz pewnie kilka kilometrów i musisz stać w korkach

Gość gość
Homocwel namyslowski nic nie rozumie bo musi namyslic się

Gość gość
Do największego klubu muzycznego tabu Music club mam pół kilometra do pks/pkp (dwa w jednym mam pół kilometra na pocztę też pół kilometra na basen i do sauny mam też pół kilometra a na stadion kilometr z kawałkiem obok pks/pkp jest drugi posterunek policji

Gość gość
autorze kiedy do tego twojego pustego łba dotrze że namysłów to nie jest dziura przed chwilą ci to udowodniłem i wszystko mam na miejscu a ty pewnie do tych miejsc masz kilka km i musisz żeby tam dojechać stać w korkach idiotko

Gość gość
Na dwa cmentarze mam około kilometr wszystkie szkoły w tym ponadgimnazjalne przedszkola prokuratura szkoła wieczorowa szkoła dla dorosłych ORAZ OHP ITD SĄ NA ODLEGŁOŚCI OD PÓŁ KILOMETRA DO OKOŁO PÓŁTOREJ KILOMETRA DO NESTLE I VELUXA MAM 2 KM DO DIEHL CONTROLS I INNYCH ZAKŁADÓW PRACY MAM MNIEJ NIŻ 2 KM ITD ...WIĘC KIEDY do ciebie dotrze że namysłów to nie jest dziura (wszystko co potrzebuje mam na miejscu )

Gość gość
i ps do agroturystyki w rychnowie mam 5 km do stadniny koni około 4 km nad jezioro michalickie 5 km z dwóch stron namysłów graniczy z lasami do jednego z tego parku handlowego jest 2,5 km a do jednego 2 km do browaru około kilometr do poradni psychologiczno pedagogicznej około 700 metrów w namysłowie są prywatne gabinety medyczne ginekologiczne urologiczne dentystyczne spa klub fitness mnóstwo restauracji barów kawiarni naleśnikarnia mnóstwo zakładów fryzjerskich są też prywatne gabinety psychologiczne terapeutyczne psychiatryczne itd z tego parku handlowego do klubu fitness jest około 300 metrów (wszystko mam na miejscu moge spokojnie spacerkiem pójść a ty wiele km musisz jechać często stojąc w korkach zrozum namysłów to nie jest dziura

Gość gość
No zrozum to że namslau to nie dziura

Gość gość
Dziua ? To wyrwa w ziemi. Tam nawet nie ma psow co d****i wyja

Gość gość
dziura jak chooy

Gość gość
Czemu dziura przecież to miłe czyste i zadbane miasto z dużą ilością zieleni nie ma tam korków wszędzie można na pieszo przejść mamy coraz więcej nowych osiedli mieszkaniowych domów velux Diehl się rozbudowują Nestle też chce a dwa duże zakłady mają powstać i nowa droga wokół Namysłowa (obwodnica czy coś w tym stylu) do tych wszystkich miejsc i sklepów wymienionych powyżej można spacerkiem przejść bo są na miejscu po drugie NAMYSŁÓW JEST JEDNYM Z NAJBOGATSZYCH MIAST W POLSCE W PRZELICZENIU NA MIESZKAŃCA MIASTO TRANZYTOWE KIEDY TO WRESZCIE ZROZUMIESZ ? TAM WSZYSTKIE DROGI SĄ WYREMONTOWANE I PRAWIE WSZĘDZIE CHODNIKI WYMIENILI NIE MAMY ZANIEDBANYCH DZIELNIC TAKICH JAK NP PRAGA PN I PRAGA PD W WAWIE KIEDY TY WRESZCIE ZROZUMIESZ ŻE NAMYSŁÓW TO NIE JEST DZIURA WBIJ SOBIE TO DO PUSTEGO ŁBA CZEGO TY JESZCZE CHCESZ

Gość gość
i wbij sobie do łba że namysłów to nie jest dziura i zrozum to (odpowiedz mi na pytanie co ty masz z tymi dziurami) nie lepiej żyć spokojnie i normalnie? gdzieś zdala od miast nawet od miasta namysłów np na odludziu na syberii czy gdzieś w bieszczadach? i mieć święty spokój (oglądałaś program nie pamiętam czy to było na ttv fokus tv czy innym kanale program przystanek bieszczady? że małżeństwo porzuciło życie w dużym mieście i zamieszkało gdzieś na wsi w bieszczadach z dala od innych miejscowości oni zrezygnowali z bieżącej wody i prądu żyją tam bez prądu wody internetu oczywiście w tej wsi jest prąd woda internet ale oni z tego zrezygnowali i nie podłączyli sobie i w drewnianej chatce mieszkają też bym tak chciał albo oglądałaś program o tym gościu na syberii"rok w tajdze ? czy nie?

Gość gość
I ps w Namysłowie PRACA W DIEHL CONTROLS CZY NP W VELUXIE ITD (ZRESZTĄ NIE TYLKO W NAMYSŁOWIE WSZĘDZIE NAWET W WAWIE CZY NOWYM JORKU ) PRACA TO MORDĘGA TRZEBA WSTAWAĆ O 5 czy nawet o 4 rano do pracy by na 6-tą sie wyrobić i pracować po 12-16 godzin czasem i nawet w niedziele aż do emerytury bądź do usranej śmierci i potem głodowa emerytura w VELUXIE W NAMYSŁOWIE LUDZIE ZARABIAJĄ PO 2,2,5 tysięcy złotych ale jakim kosztem może po premiach ktoś wyciągnie 3 tysiące sąsiadka moich sąsiadów z mojej miejscowości pracuje w Namysłowie w DIEHL raz na rano raz po poludniu a czasem na nocki bo ma 3 zmiany nieraz jak jej przypadnie w niedziele to i w niedziele musi robi po 12 godzin i zarabia 2200 miesięcznie a musi bo oni mają kredyt na dom na karku w NAMYSŁOWIE BUDUJĄ DOM JEJ MĄŻ NIE WIEM GDZIE PRACUJE CZY W NAMYSŁOWIE CZY GDZIEŚ INDZIEJ ON KIEDYŚ TROCHE W NIEMCZECH TROCHE W IRLANDII ROBIŁ I CAŁA JEDNA PENSJA NIE WIEM CZY JEGO CZY JEJ NA SPŁATĘ DOMU IDZIE ONI JAKOŚ TERAZ JESIENIĄ KREDYT HIPOTECZNY WZIĘLI PLUS jeszcze opłaty a u mnie w domu co miesiąc stary za samą wode płaci dwie stówy :(

Gość gość
PS ale sie teraz rozlało ulewa teraz jest ostatnio część Namysłowa zalało były podtopienia na Facebook(u) ktoś zamieścił foty moja matka mi pokazała jak oglądam rok w tajdze to temu gościowi zazdroszczę nie musi płacić podatków za wode prąd Internet żyje ze swoim psem ryby sobie złowi ma kilka chatek w różnych miejscach jedynie co ma nowoczesnego to piłe motorową i skuter śnieżny i raz na rok na święta do swojej wsi wraca kilkaset km do tej wsi ma swoje chatki musisz to obejrzeć (przeczytaj wszystkie komentarze ) poszukam fajne programy w tv za chwile czy na Discovery BBC BRIT LUB BBC EARTH CZY JAKIEŚ INNE JAK POLSAT VIASAT NATURE ,HISTORY CZY INNE TEGO TYPU A OGLĄDASZ NAGI INSTYNKT PRZETRWANIA? LUBIE TAKIE PROGRAMY A TY? mam dość cywilizacji mnie to męczy wole mieszkać w "dziurze i pipidówie w Bieszczadach niż w niezadupiu i niedziurze NAMYSŁÓW)

Gość gość
Upośledzona pigleteria wychwala dziurę z kartonów i lepianki

Gość gość
13:52 ja nie wychwalam tylko prawdę pisze wychwalać to można gdy coś się wyolbrzymia a ja tak nie robię bo prawde pisze i skończ już te docinki normalnie podyskutuj udowodnij mi że normalnie potrafisz podyskutować i pisz z sensem

Gość gość
No oświeć mnie bo nie widzę i nas Namysłowianów nazywasz idiotami a ty co robisz? Tylko każdego obrażasz piszesz to samo nic do ciebie nie dociera piszesz o jakiś melinach dziurach kartonach pampersach i ciągle sie z każdego nabijasz to nie jest normalne i jak na razie to ty z siebie robisz kretynie (chyba że nią jesteś) sama sie ośmieszasz i zachowujesz gorzej niż moja 4 letnia kuzynka piszesz że mam sie leczyć a sama specjalisty potrzebujesz zobacz zdjęcia i gdzie widzisz na tych zdjęciach syf melinę pampersy itd ? Ja po twoich wpisach wnioskuje że masz halucynacje omamy nerwice natręctw i jesteś chora psychicznie bo widzisz rzeczy których nie ma i widzisz inaczej niż wszyscy polecam (centrum neuropsychiatri neuromed samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej ulica białowieska 74a Wrocław) lub szpital psychiatryczny ulica wodociągowa 4 opole

Gość gość
No odpisz i napisz co ty masz z tymi dziurami i dlaczego tak Namysłowa nie lubisz i napisz czy gdybyś miała okazje kupiła byś dom w Namysłowie?

Gość gość
i jeszcze jedno pytanie co tak się uwzięłaś na namysłów co? czemu go tak nienawidzisz i czemu tylko namysłów (większość polskich miast jest gorszych od namysłowa może większość dużych jest lepsza ale nie wszystkie )

Gość gość
Odpisz na wszystkie moje pytania i również na te ze zdjęciami

Gość gość
Czemu nic nie odpisujesz?

Gość gość
Ale ty od polkowskich jesteś , a nie z namysłowa, więc po co tak bronisz tą dziurę?

Gość gość
Wstawił jakieś fotomonty włoskich miasteczek bo się wstydzi meliny kartonowej