Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy wchodzę na kafe jestem gorszą matką.

Polecane posty

Gość gość

Na Was też tak działa kafe?

Gość gość
Tak. Jak czytam o innych dzieciach, co robią, jak śpią, jak jedzą itd to mam wrażenie, że moje dziecko jest jakieś niepełnosprawne, a podobno rozwija się ok :)

Gość gość
Powinnaś być lepszą po zgłębieniu tej skarbnicy wiedzy;-) Ja za to się boję z domu wychodzić, bo mam wrażenie, że jeszcze kogoś obrażę tym iż śmiałam dzieci urodzić i że tarasuję chodnik albo coś w tym rodzaju:-)

Gość gość
Ja tam nie czuję się gorsza bo wg standardów kafe moje dziecko świetnie się rozwija Jedynie popada w kompleksy jeśli chodzi o sprawy materialne , bo tu na kafe większość ma dom lub mieszkanie bez kredytu , jeżdżą na wczasy , mieszkanie z rodzicami czy teściami to wstyd i hańba, oraz popadam w kompleksy jeśli chodzi o mojego męża , nie jest on niestety tak chętny do pomocy w domu jak mężowie Pań z kafe, nie umiałam go tak wychować

Gość gość
A ja sie czuje wtedy na ogól lepszą matką:):). Wchodze na kafe, bo wtedy poznaję swiat, ktory jest dla mnie i moich bliskich zupelnie obcy ( a jednak nalezy miec swiadomość, ze taki jest, choć portlal macierzyśtwo jest akurat po tym wzgledem jeszcze całkiem lajtowy) - nienawiść, brak tolerancji, zazdrość, awantury z tesciowymi, patologiczni faceci, rasizm, zasciankowość, zwykła głupota. Przykro, ze nasze społeczeństwo jest takie, ale jednak trzeba o tym wiedzieć.