Gość spragniony lania Napisano Czerwiec 21, 2016 Marzę o klapsach , laniu sparkingu Ten rodzaj kary był mi obcy. Zawsze za swoje wyskoki płaciłem aresztem domowym lub zakazem oglądania telewizji. Nigdy nie dostawałem od rodziców w skórę. Brakuje mi takiej przygody. Szukam kobiety, która po prostu sprawi mi porządne lanie paskiem na gołą pupę. Może to zrobić sama lub w obecności koleżanek. KOBIETO ! Jeżeli wkurza Ciebie w pracy Twój szef, a ty gromadzisz w sobie negatywne emocje …. daj sobie luzu … napisz do mnie …. póżniej chwyć pasek w dłoń i zlej mocno moją gołą pupę. Przekonasz się ,że poczujesz się lepiej .brakiem odpowiedzialności , presji , ciężaru A ty Kobieto – przez chwilę poczuć władzę. A może i Ty chciałabyś poczuć pręgi na pupie ? Poszukuję zdecydowanej kobiety z Warszawy lub okolic, w wieku 18-50lat, z niekrępującym lokalem . Agencje towarzyskie odpadają. Niestety nie dysponuje lokum , ani kasą na hotel. Z niecierpliwością czekam na e-mail , chętnie z foto na adres marcus@dentonet.pl Kontakt z panami mnie nie interesuje , proszę więc aby do mnie nie pisali Marcel z Warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach