Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

Dlaczego kobiety chca sie ustatkowac i zakladac rodziny z poukladanymi facetami

Polecane posty

Gość Michał121212

Dopiero gdy sa po 30 i sa przer****ne na wszystki strony swiata przez bad boyow?

Gość gość
Kobieta po 30 stce to stare próchno na zakładanie rodziny. Faceci niech się biorą za 20-24 latki.

Gość gość
Bo młodość służy szaleństwu i zabawie. Bo potem czas płynie szybciej, szybciej i szybciej, energii coraz mniej, złudzeń coraz mniej, aż w końcu nadchodzi bolesna starość, choroby, cierpienie, a w końcu śmierć. Lepiej mieć dzieci po 30 roku życia, a młodość zostawić na zabawę i rozwój.

Gość gość
Nie chciałabym mieć dzieci po 30 roku życia. Niech mężczyźni se mówią co chcą. Życie jest tylko jedno i trzeba je przeżyć dobrze.

Ale my nie chcemy zenic sie ze starymi i uzywanymi. Po co mi taka co ja rznela cala armia trojanska i brala udzial w orgiach?

Gość gość
To się nie żeńcie. Nie obchodzą mnie "wasze" wybory.

Gość gość
Z taką logiką, to lepiej się z nikim nie wiązać. A zwłaszcza z mężczyznami, bo mogą być po orgiach. Gejowskich!

Gość gość
14:51 oczywiscie, ze moga. Tylko po was to odrazu widac czy jestescie uzywane czy nie.

Gość gość
Jestem człowiekiem. Nie używa się mnie. Ani ja nie używam nikogo. Nie uznaję takiego myślenia. I co? Czyli nie powinno się w ogóle wiązać z mężczyznami. Bo nie mają jak udowodnić, że są czyści... :)

14:55 jezeli uwazasz, ze nie powinnas to nie powinnas. Ja uwazam, ze nie powinienem sie zenic z nie dziewicami i sie z taka nie ozenie. :)

Gość gość
Nie interesuje mnie to, co TY myślisz. Opowiadasz za samego siebie. Interesuje mnie jednak to, że usiłujesz narzucić swoje poglądy innym. Narzucić. Nie proponujesz ich. Narzucasz.

Gość gość
trzeba wspomnieć, że używane mogą mieć choroby weneryczne i łatwo się zarazić syfem bo wiekszość kobiet obciąga (to tak jakby uprawiała seks bez gumki) uprawia seks bez gumki czy przy tabletkach antykoncepcyjnych

Gość gość
Bzdury. Ja chcialam zalozyc rozine barzo wczesniej kolo 20tki, ale ciezko o porzanego mezczyzne. Teraz jestem troce przed 30tka i do tej pory trafialam na samych dupkow, dlatego jestem sama. Nie chce sie brac za pierwszego lepszego i rozwodzic po 2 latach. Wiec nie generelizuj. Po za tym wiele kobiet tak mowi, bo nie spotkaly tego odpowiedniego. Ja tez tak zaczelam mowic, bo tak na prawde juz mi przeszla ochota na rodzine, bo moich doswiadczeniach z mezczyznami.

Gość gość
gość dziś jest możliwość sprawdzenia prawictwa na różne sposoby

Gość gość
15:03 A jakież to sposoby?

Gość gość
gość dziś Pham Thi Hong parająca się medycyną naturalną w Wietnamie twierdzi, że posiadła praktyczną wiedzę, pozwalającą jej ze 100% pewnością stwierdzić czy mężczyzna odbył już stosunek. Odczytuje to na podstawie jego tętna oraz obecności… czerwonych plamek za uszami. Zdaniem Pham Thi Hong plamki te znikają zaraz po pierwszym współżyciu. Nie można się ich pozbyć żadnym innym sposobem, ani masturbacją, ani inną formą zbliżenia, w dodatku warunkiem jest akt heteroseksualny. Mimo iż wydaje się to absurdalne, badanie przeprowadzone przez Pham Thi Hong stało się dowodem w sprawie o gwałt. Na podstawie tego testu trzej podejrzani zostali uniewinnieni! Okazuje się, że w czasach współczesnych wykonywane są różne inne „badania” wskazujące na męskie dziewictwo. Afrykańskie praktyki zakładają, że mężczyźni również posiadają błonę dziewiczą, usytuowaną na brzegu napletka. Jeżeli napletek łatwo się odsuwa oznacza to, że błona dziewicza została przerwana, a mężczyzna rozpoczął współżycie. Jeśli napletek odsuwa się z trudem i sprawia bolesność – świadczy to o zachowaniu dziewictwa. Poza męską błoną dziewiczą istnieje jeszcze inny test – o tym, czy chłopak nadal jest prawiczkiem świadczyć ma sposób w jaki oddaje mocz. Jeżeli strumień moczu jest prosty – mężczyzna jest prawiczkiem, jeśli mocz się rozpryskuje, odbył przynajmniej jeden stosunek płciowy. źródło odkrywcy.pl

Gość gość
15:09 Absurdy. :)

Gość gość
gość dziś Nie absurdy tylko można łatwo sprawdzić i facet też ma błonę dziewicza która sprawia ból.

Gość gość
a seks przedmałżeński grozi grzechem śmiertelnym a ślub kościelny w tym przypadku jest nie ważny.

Gość gość
Absurdy. Koniec, kropka. Nie interesuje mnie kościół i nie obchodzi mnie grzech śmiertelny.

Gość gość
Dlatego, że 20 letnie z reguły nie myślą o pieluchach i zakładaniu rodziny. Jeżeli któraś zaciąży to z wpadki. Wolą się bawić, a do tego lepsi są badboye, niż poukładani. A pod 30-stkę już chcą mieć rodzinę, a badboy nie nadaje się na męża i ojca.

Gość gość
A Ty autorze, dlaczego własciwie kawalerem jesteś, w dodatku samotnym? Znam kilka osób z bardzo konserwatywnymi poglądami. Do końca studiów wszyscy byli pohajtani - z partnerami, jakich chcieli - czyli o takich samych poglądach. Co z Tobą nie tak?

Gość gość
gość dziś a ty się szanuj zdziro i nie uprawiaj seksu przed ślubem ! bo tylko dziewica/prawiczek jako jedyni się szanują trzymając cnotę do ślubu.

Gość gość
A z jakiego powodu nazywasz mnie zdzirą?

Gość gość
gość dziś Ja nie moge spotkać dziewicy to zostaje sam

Gość gość
Zostaniesz sam. :)

Gość gość
bo kobieta musi się wyszaleć a do tego potrzebny jest silny męski facet samiec alfa, w międzyczasie lata mijają uroda przemija więc przychodzi potrzeba stabilizacji i tutaj pogardzany kiedyś frajer staje się może nie tyle atrakcyjny co po prostu użyteczny, oczywiście pod warunkiem że zdążył się ogarnąć materialnie kiedy ona imprezowała i używała życia, tak to mniej więcej w skrócie wygląda odpowiedź na twoje pytanie

Gość gość
Noekoniecznie. Sama mam 28 lat i rozstalam sie z facetem po 4 latach bo to wieczne dziecko i wykorzystywał. I co mam 28 lat i mam byc wiecznie sama bo zycie sie rypło? Mam prace, kase, mieskanie nie potrzebuje tego od faceta. Z eacji wieku jestem skreslona?

Gość gość
gość dziś a jesteś dziewicą?

Gość gość
16:05 pierd/olnij się w łeb :)