Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnetRes

Ciąża ?

Polecane posty

Gość AnetRes

Witam . Otoz 16 kwietnia poronilam samoistnie w 7 tygodniu ciązy. Krwawiłam bardzo obficie ,cale moje przescieradlo było w krwi. W czasie tej ciąży byly 100% jej objawy ,tj ; mdłości ,zachcianki ,apetyt większy no i ciągle podwyższona temperatura ciala ,która ciągle przekraczała 37 stopni. Nastepnie po 3 tygodniach zrobiłam test ciążowy i wyszedl negatywny. Kolejny z poranego moczu również negatywny. Podczas spodziewanej mięsiączki ,która przyszła kilka dni wcześniej dostałam dużego krwawienia i znowu wyleciało " ze mnie jajo ". Gdy krwawienie sie skończyło ,kilka dni po tym zrobilam test ciążowy i znowu 2 kreski ! Kolejne 2 testy rownież pozytywne ! Co ciekawe nie uprawiałam sexu z moim partnerem po tym poronieniu ,jedynie pieszczoty. Po mimo tego ,ze test wychodzi pozytywnie nie mam żadnych objawów ciążowych . Zero mdłości ,wymiotów ,zachcianek. Jedynie brzuszek jest troszke wydęty i co ciekawe raz jest płaski ,a znowu raz "nadęty ". temperatura ciala ciagle jest w granicach 36.6 . Jak myślicie ,co to oznacza ?

Gość gość
A w tym czasie byłaś u lekarza się zbadać czy nie?