Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z kobieta.

Polecane posty

Gość gość

Witam. A wiec moze opisze sytuacje w ktorej wystepuje problem: Jestem w zwiazku z kobieta ktora kocham, spodziewamy sie dziecka, mieszkamy wspolnie. Wszystko bylo ok, kochalismy sie, oboje zabiegalismy o siebie, oboje staralismy.. nie spostrzeglem sie kiedy zamiast oboje zrobilem sie tylko JA. Ona przestala, nie pokazuje, ze kocha, nie pokazuje, ze zalezy, przestala sie starac ciagle tlumaczac to tym, ze ciaza i ze jest zmeczona. Sa dni gdy widze, ze tryska energia ale gdy wspomne, ze moze np moglibysmy sie pokochac to slysze "zmeczona jestem i leniwa dzis nie" - sexu nie ma juz od kilku miesiecy. Ja sie staram zabieram ja czesto gdzieś, funduje emocje, pracuje na 1,5 etatu zeby bylo dobrze a w zamian dostaje ? w zamian dostaje jakby obca kobiete ktora mnie unika, odpycha od siebie krotko mowiac stala sie zimna i obojetna wrecz widze ze zaczela ja draznic moja osoba, kladac sie do łozka przestala mnie dotykać, przytulac.. Proboje rozmawiac niestety w liscie zwrotnym dostaje odpowiedz "jesli cos Ci nie pasuje we mnie to mnie zostaw". Prob rozmow bylo juz kilkanascie niestety nic nie daja. POMOZCIE.

Gość gość
Dodam jeszcze, ze w domu nie chce prawie nic robic. Wracam po pracy obiadu nie ma, posprzatane nie jest w wiekszosci przypadkow poprane tez nie, pranie lezy. Musze sam prac, sprzatac, gotowac, wieszac firanki i robic to wszystko co kobieta pomimo, ze nia nie jestem, a z nia zyje. Kazda chec rozmowy odbiera jako atak na siebie mowi: "nic Ci nie pasuje" no kurcze ale co ma mi pasowac kiedy w domu nic nie zrobione, kiedy mnie olewa .. przestaje sie przez nia wogole czuc jak facet, o swojej atrakcyjnosci zapomominam..

Gość gość
Twoja partnerka szybko pokazała swoją prawdziwą twarz. Po cholerę koło niej tak skaczesz? Skoro ona ma wszytsko w d***e, Ty tez miej..

Gość gość
a co to znaczy , ze kobieta winna sprzątac, gotowac, prac, d**y dac, a mężczyzna co?? tak samo masz rączki wieć rob to, zwłaszcza , ze ona jest w ciązy caly organizm, przestawiony, czlowiek się zle czuje, spuchnięty , hormony szaleją .Trochę wyrozumialości.

Gość gość
Boże .. ciąża to nie choroba o podłożu zapalnym ani neurologicznym. Czytaj ze zrozumieniem ja nie mam pretensji że muszę coś robić tylko odroznij problem, ja muszę robić wszystko, w dodatku nic mi się nie należy z założenia a to już chyba zdrowe nie jest ?

Gość gość
Popieram 19:03, paskudny seksizm z ciebie wyszedl. A od siebie dodam, ze pytanie 'pokochamy sie?' tez romantyzmu do zwiazku nie wnosi. No I niby super, ze pracujesz jak maly robocik, ale co ona wtedy ma z ciebie, jak prawie cie nie widuje. No chyba, ze ona nie ma grosza, nie pracuje i nic nie robi. Wtedy to oczywista sciema :)

Gość gość
Ok reasumując to wszystko to moja wina tak ?

Gość gość
Niby ciaza to nie choroba, ale bywa ze kobieta sie czuje gorzej niz niejeden chory. Trzeba podchodzic indywidualnie, moze faktycznie nie jest w stanie. Tylko wtedy trzeba rozmawiac, a do tego trzeba dwojga. Moze tez depresja?

Gość gośćnajmadrzejsza
nie słuchaj bab,po prostu dostała to co chciała,i już nie jest Tobą aż tak zainteresowana :-) to taka kobieca wersja miłości,zapłodnisz to dawaj kasę i nie truj ,CHyba że jej to minie bo przejściowy stan złego samopoczucia ,czego życzę

Gość gość
Nie, kochany, ale jak chcesz kogos naprawic, prawda jest taka, ze mozesz tylko siebie. A tego glaskajac cie po glowce nie osiagniemy. A ze nas wku*wil seksistiwski tekst to nie masz sie co dziwic na babskim forum.

Gość gość
No właśnie ona nie chce rozmawiać. Proboje podejść na różne sposoby niestety nie udaje się, później czuję się jakbym ja męczył i głupio mi i daje spokój. Dla złośliwych jestem dużo w domu i spędzamy razem sporo czasu nie chodzę na piwko z kolegami ani po imprezach.

Gość gość
I zleciały się leniwe baby. Facet nie dość, że z********a na 1,5 etatu, robi porządki w domu i nie może w zamian dostać ciepłej zupy po pracy? Miłego słowa? Wspólnego wieczoru, tylko naburmuszoną, leniwą babę, która zaszła w ciąże i osiadła na laurach, bo jej życiowe osiągnięcie dobiegło końca. Chłopie jak rozmowa nic nie daje, ani groźba, ani prośba, to są tylko dwa wyjścia. Albo się przyzwyczajasz, albo rozejdźcie się i znajdź sobie normalną kobietę, która potrafi rozmawiać i z CHĘCIĄ będzie z Tobą spędzać czas. Sama Ci powiedziała, nie podoba się, to koniec, więc jej posłuchaj, jak zostanie sama, to jeszcze na kolanach do Ciebie przyjdzie. Ona tak mówi, bo wie, że jej nie zostawisz, a teraz sprawdza na ile może sobie z Tobą pozwolić, juz przegrałeś.

Gość gość
I prawdopodobnie właśnie już przegralem. Dzięki za jedyny racjonalny komentarz do sytuacji bo jak czytałem te feministyczne wywody wyżej to omdlilo. :)

Gość gość
No to juz, lec zerwac I szukac takiej, ktora z radoscia bedzie ci wykonywana babskie obowiazki. Gdybys chcial autentycznej rady, napisalbys cos o niej, jak zaawansowana ciaza, jak ja znosi, czy pracowala i do kiedy, ale ty przyszedles ponarzekac I dostac rozgrzeszenie. No to masz, zerwij, bedziesz szczesliwy.

Gość gość
Albo jednak prowo, z wieszaniem firanek chyba sie rozpedziles.

Gość gość
Rzadko, który mężczyzna zrozumie, lub bedzie się staral zrozumiec kobietę w ciązy, sam gdyby tak byl w tym stanie, to by co chwile umieral albo żądał od calego swiata troski i opieki. Dla mnie ciąza byla okropieństwem, zle się czulam, pracowalam, co chcwile gdzies dziecko na jakis organ uciskalo, upadłam w zimie, ciezko rodzilam. to nie jest choroba ale naprawde jest ciezko. seks byl ostania rzecza , ktorej chciclam. Kilka miesięcy bez seksu spoko da się wytrzymac jezeli się kogos kocha. Nie jestesmy zwierzętami. Więc pomysl o tym.

Gość gość
gość dziś I zleciały się leniwe baby. Facet nie dość, że z********a na 1,5 etatu xxxxxxx nie ma się co uzalac na gościem, bo kobieta zwykle ogarnia 2 etaty, praca zawodowa i wychowanie dziecka plus zajmowaniem się facetem jak dzieckiem choc w swietle prawa jest dorosly.

Gość Panna do towarzystwa
Chętnie zastąpię Twoją kobietę :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Albo jednak prowo, z wieszaniem firanek chyba sie rozpedziles. x Dokładnie. Przestrzeliłeś, koleś :P W ciąży akurat firanek wieszać nie wolno.

Gość gość
Panna do towarzystwa dziś Chętnie zastąpię Twoją kobietę cool.gif xxxxxxx To ześ walneła ofertę , faktycznie z Ciebie panna do towarzystwa, szanuj się trochę i innych

Gość gość
nie ma się co uzalac na gościem, bo kobieta zwykle ogarnia 2 etaty, praca zawodowa i wychowanie dziecka plus zajmowaniem się facetem jak dzieckiem choc w swietle prawa jest dorosly. X A on co teraz robi? Pracuje na dwa etaty i zapieprza w domu, bo pani w ciąży nawet nie potrafi pralki nastawić, warzyw do garnka włożyć i zalać wodą, ziemniaków obrać i kurzy wytrzeć. I co to za teksty 'jak Ci się nie podoba, to idź'. Gdyby źle się czuła, to by o tym powiedziała, że jest jej źle, że musi iśc do lekarza, bo czuje, że coś się dzieje. A ona tylko potrafi powiedzieć to- "zmeczona jestem i leniwa dzis nie". I wy się potem dziwicie, ze mężczyźni was zdradzają? Że was zostawiają? Już pal sześc ten seks, może czuć się niekomfortowo w takim stanie, ale normalna rozmowa, pocałunek, wspólny film, spacer, cokolwiek co robią ludzie, którym na sobie zalezy, to tak dużo? Przykre, ale partnerka Autorka, to kolejna leniwa c**a, której wydaje się, że złapała chłopa i będzie teraz z nią do końca życia, bo dziecko. Żeby się nie zdziwiła.

Gość gość
A on co teraz robi? Pracuje na dwa etaty i zapieprza w domu, bo pani w ciąży nawet nie potrafi pralki nastawić, warzyw do garnka xxxxxxx Korona mu z głowy nie spadnie jak wyręczy swoja kobietę, matkę ich dziecka. Tak czy inaczej, on w ciązy nie chodzi dzieci nie urodzi nigdy nie odczuje jak to jest i tyle w temacie.j ak ktos chce zdradzac to zawsze sobie znajdzie wyjasnienie swojego haniebnego zachowania

Gość gość
19.50 Brawo! Sama jestem kobietą i k***a wiezyc sie nie chce co wy tu piszecie?! Ciaza to nie choroba! A jak urodzi to juz po tobie autorze.. jezeli teraz tego nie zmienisz . To taka typowa polska krowa , ktorej największym osiągnięciem jest urodzenie dzieciaka i od tego czasu to jej karta przetargowa.. WIELKI WSTYD MI ZA KOBIETY mimo ze sama nia jestem Wsztkiego dobrego autorze

Gość gość
Kobiety wy jesteście nie szczęśliwe jakieś. Jest w 4 miechu ciazy, czuję się dobrze, ciąża przebiega doskonale ona często tryska energią ale nie ma jej dla mnie, ma dla koleżanek ma dla wszystkich. Ogarnijcie co wy piszecie bo mi Was żal.

Gość gość
gość dziś 19.50 Brawo! Sama jestem kobietą i k***a wiezyc sie nie chce co wy tu piszecie?! xxxxx wstydź się za siebie , jak mozna mowic tak o kobiecie.- krowa Ciąza owszem nie choroba, ale kazda z nas czuje się inaczej , lepiej lub gorzej. Śmigaj w ciązy na drabinke myc oknai wieszac firanki, przy okazji jeszcze w tym czasie zapropnuj seks swojemu Panu. Na drabinie bedzie atrakcyjniej. masz gwarancję , ze moze nie pojdzie w dlugą

dziś To moja sprawa, co robię ze swoim życiem. Mam do tego prawo, a Ty nie jesteś od tego, żeby mi udzielać rad. Nie wtrącaj się w nieswoje sprawy!

Gość gość
Panna do towarzystwa dziś dziś To moja sprawa, co robię ze swoim życiem xxxxx Idąc Twoim tokiem mysłenia, Ty tez się nie wtrącaj w czyjeś zycie, to nie Twoja sprawa wpierniczać sie komus do zycia :D

Ja mu złożyłam tylko propozycję, do niczego nie zmuszałam. To do niego należy wybór czy ją przyjmie. Mam prawo składać takie propozycje.

Gość gość
tez mi WSTYD za kobieta,pomimo ,że sama nię jestem

Gość gość
a zkim jestes jak nie sama?