Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z kobieta.

Polecane posty

Gość Panna do towarzystwa
Co innego składać propozycję, a co innego krytykować i pouczać.

Gość gość
Może ona nie chce tego dziecka, nie chciała być w ciąży albo zaszła z innym. :P

Gość gość
Po naglym zwrocic akcji uznaje, ze laska wyglada na porwora, w zwiazku z tym, plus firanki, coraz powazniej podejrzewam prowokacje. Rozwodz sie, chlopie, zasluzyles na to 🖐️

Gość gość
Słuchaj powiem ci tak Autorze. Jestem w ciąży, u mnie co prawda zagrożona była głownie na początku bo musiałam leżeć, teraz mogę chodzić. I owszem czasem odkurzę, umyję podłogę, kibel itp. Ale, ani firanek ani prania w ciąży nie wolno wieszać! To moja dobra wola ze cos zrobie jak sie lepiej poczuję. Moze Twoja zona po prostu zle sie czuje, moze ma juz depresje? Nie pomyslales o tym? Ja stałam sie jędzą w ciąży, ale to niestety hormony. U niej tez tak moze byc. Seks? Ja srednio moge, na poczatku nie ma sie ochoty, niektore kobiety mają nawet odruchy wymiotne od zapachu swojego mężczyzny, i to niestety wina hormonow. Nie wiem co decyduje u twojej zony o braku seksu, ale ja np tez mam tak ze drazni mnie jego zapach, wiem ze jak hormony sie uspokoją to wszystko wroci do normy, teraz jak nie ma takiego zagrozenia to pogonie męża jednak do kąpieli, perfum i czasami lekki seks jest. Pytanie czy ty w ogole interesujesz się nią, ciążą, czy pytasz jak dziś się czuła, co mówił lekarz itp? No i kolejna sprawa, rozwalileś mnie tekstem ze robisz babskie rzeczy w domu, sory, ale w obecnych czasach podzial obowiazkow to standard i nie ma czegos takiego jak babskie obowiazki. Przez te pare miesiecy mozesz jej pomoc, tak samo masz rączki i nóżki. Zapytaj tylko co się z nią dzieje i co jej dolega, bo byłoby miło zeby zrobiła te lzejsze rzeczy w domu, typu ona wrzuci pranie, ty rozwiesisz, ona obierze warzywa, ty bedziedz stal przy patelni, ona kurze zetrze czy nawet odkurzy, ty zrobisz ciezkie zakupy i kibel umyjesz, ona smieci wyniesie, ty poprasujesz, zresztą tak powinno być jak oboje pracowaliscie a ona nie byla w ciazy.