Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia120052

Dziewczyny pomocy bo sama juz nie wiem co sie dzieje

Polecane posty

Gość olusia120052

Staramy się z mężem o drugie dziecko, ostatni okres miałam 23-26.05 zazwyczaj cykle mam27,28,29 dniowe. Od ok. tygodnia bolą mnie piersi, które są o dobry rozmiar większe, oraz pojawiły się rozstępy. Sprawdzając swoją szyjkę jest ona twarda i dość daleko, ponieważ miałam problem z jej dotknięciem, okres powinnam dostać dziś, jednak w niedzielę (19tego .06) pojawiło sie plamienie, ponieważ okresem nazwać tego nie mogę, jest bardzo skąpe. Szyjka nadal jest twarda i daleko, do tego temp. utrzymuje się ciągle powyżej 37,1-37,4 ..Robiłam kilka testów, każdy wychodzi negatywnie, na dodatek od kilku dni z lewej piersi zaczęła mi leci siara. Sama nie wiem co sie dzieje. Wizytę u swojego lekarza mam dopiero 5.06 .. czy jest w stanie jakoś mi Pani pomóc ?? Bo już sama nie wiem co ma myśleć . Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Wy sobie same szyjke sprawdzacue?? Macie równo pod sufitem?

Gość gość
Przestan wkladac tam palce bo tym sposobem kazdej ciazy się pozbedziesz. Jesli dzis termin okresu zrob test za dwa dni. Jesli dalej będzie negatywny to pewnie masz jakies zaburzenia.

Gość gość
co ty opowiadacz jaka siara, jakie rozstępy :O, to ty ewentualnie jak jesteś w ciąży, to ledwo co 4 tydzień jest :O