Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ank91_91

Utrata jędrności skóry twarzy w 2 mc , proszę o pomoc, rady , opinie

Polecane posty

Gość Ank91_91

Cześć. To mój pierwszy post na kafeterii. Mam 25 lat i jestem z okolic Krakowa. Nie palę, nie piję, jem zdrowo, piję dużo wody (szczególnie ostatnio). Bardzo chciałabym wrócić do stanu mojej skóry twarzy sprzed 2 miesiecy. Jeszcze w kwietniu moja skóra wygladała na napiętą i zdrową. I nagle zrobiła się mniej elastyczna, jest lekko wiotka w okolicach policzków (tak jakby lekko opadły) i na dole (czoło jest ok). Stworzyła mi się z dnia na dzień bruzda nosowo wargowa, chociaż bardziej niż zmarszczka zrobiło się własnie między nosem a ustami takie wgłębienie, dolina, policzki lekko opadły więc może dlatego. Jedyną rzeczą która mogła, ale nie musiała, mieć na to wpływ to odstawienie tabletek anty i powrót do nich po 4 miesiącach bo wysypało mnie i nie mogłam nad tym zapanować. I moze stres bo zachorowała moja mama. Szukam w internecie ale nie wiem co wybrać... może któraś z Was miala podobnie i moze mi cos polecic? Przez tabletki, kosmetyki,odpowiednią dietę, az po zabiegi kosmetyczne lub po prostu medycyne estetyczną. Od zawsze wygląd mojej buzi był dla mnie bardzo ważny, tak samo jak włosy i zęby . Az dnia na dzień moja twarz naprawdę się zmieniła, nie mam ochoty się malować, czuje sie źle i przede wszystkim czuje ze moj wiek to jeszcze nie czas na takie zmiany. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Może któraś z Was miała podobnie?

Gość Ank91_91
ktos cos?

Gość Ank91_91
dodam jeszcze ze robilam TSH i mam gorna granice jednego z wynikow ale jeszcze nie jest to problem... lekarz kazal potowrzyc badania za 2 mc

Gość gość
kocha m cie

Gość gośćsokjk
podnosze, tez mam problem

Gość samanta366
Polecałam bym wizytę u specjalisty. Ciężko decydować, co będzie najlepsze u tak młodej osoby. W odpowiednim gabinecie są w stanie wszystko zbadać i sprawdzić, co potrzeba skórze. Skoro jesteś z okolic Krakowa to zerknij sobie do SCM estetic.

Hej dziewczyny, szukałam forum na którym będzie dyskusja o kosmetykach anti-age i znalazłam ten. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej i chciałabym poznać opinię konsumentów kosmetyków przeciwstarzeniowych. Proszę jakbyście mogły wypełnijcie moją ankietę :) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDD2kw0wCnnl4-MuU-eUGfJ6Indzs_JszK6zt7A2seuVUpKg/viewform?c=0&w=1