Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy nienawidzą Niemców, Rosjan, Ukraińców, Arabów, Murzynów

Polecane posty

Gość gość

gardzą Azjatami zwłaszcza Chińczykami, Koreańczykami, Wietnamczykami

Gość gość
Polacy tak mają-to cecha narodowa

Gość gość neuro
Rosjan i Niemców, trudno lubić, jeśli jest się Polakiem świadomym własnej historii. Ukraińców także niełatwo lubić, szczególnie jeśli rodzina pochodzi z Wołynia i okolic. Arabów to się na skalę masową, nie lubi w Polsce od niedawna. Przyczyna wiadoma, czyli realne zagrożenie dla Europy w tym Polski. Murzynów to nie powiedziałbym, że nienawidzimy. To za duże słowo. Azjaci, są nam cholernie obcy, ale nienawiść, to zbyt wielkie słowo. W praktyce jest tak, że przejawów niechęci, nienawiści wobec obcych nie ma tak wiele. Najlepszym zabezpieczeniem przed nienawiścią na tle rasowym, etnicznym, kulturowym, religijnym jest minimalizacja napływu obcych. Proste i skuteczne.

Gość gość
Ja lubię Azjatów za ich pracowitość, co do reszty mam odruchy wymiotne.

Gość gość
Bez przesadyzmu z tą nienawiścią. Polacy nie lubią Ukraińców, Rosjan i Niemców z powodów historycznych Azjatów lubimy bo to pracowita i spokojna nacja. Lubimy też Czechów, do Słowaków też nic nie mamy. A każdym narodzie znajdą się jakieś antypatie i sympatie do jakiejś nacji. Najbardziej znienawidzeni i to na całym świecie są Żydzi.

Gość gość
gość dziś ja lubie żydów, jest wśród nich sporo niezwykle wybitnych jednostek najbardziej gardze dzikimi ciapakami