Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta1567

Co byś zrobiła z bachorem z gwałtu?

Polecane posty

Gość Marta1567

Ja bym usunęła...Rodzić takie dziecko to brak szacunku do samej siebie. Kobietę zgwałcono, ma w sobie nosić spermę gwałciciela? Jak chce to proszę bardzo.

Gość gość
Ja bym usunęła, a jak by był zakaz to próbowałabym bić się po brzuchu lub pić alkohol by stracić ciążę. A jakby to nic nie pomogło to bym urodziła i zrzekła się praw rodzicielskich i bym go zostawiła. Może ktoś inny bo go pokochał.

Gość gość
po tym alkoholu i biciu sie po brzuchu z pewnoscia urodzil by sie sliczny i zdrowy i od razu poszedl by do adopcji he he he

Gość gość
Żadnego bachora by nie było. Zlikwidowałabym ciążę w zarodku. Zakaz?? Nawet gdyby był taki zakaz a nigdy nie będzie, to zawsze można wyjechać za granicę i usunąć.

Gość gość
tu dopiero był taki temat po co wam kolejna prowokacja z nudów :-)

Gość gość
znalazłam tam sobie poczytajcie :-) a nie kolejna gofnoburza jakieś TROLICE opanowały kafe blech

Gość gość
Jak słyszę słowo bachor to po tym słowie gimbaze poznasz. Wakacje tuż, tuż

Gość gość
Urodziłabym, gdyby gwałciciel został złapany. Płaciłby alimenty i to wysokie. A ja bym to dziecko zadręczyła psychicznie. Oczywiście poinformowałabym je, że jego tatuniek mnie zgwałcił, żądałabym opieki naprzemiennej, choćby nawet "tatuś" je dręczył. Nie czułabym żadnej więzi z tym dzieckiem. Gdyby gwałciciel był nieznany, wyskrobałabym jego pomiot.

Gość gość
Nie ja po prostu nie wierze ,źe takie kobiety istnieją. Dziecko jest niczemu niewinne wy bezmózgie nieczułe głupie s*uki! Was powinny były matki wyskrobać a nie rodzić takie potwory jak wy! Bo ani jedna ani druga nie jest normalna!

Gość gość
Ja myslę, że te marzące o gwałtach, ktos w koncu powinien zgwałcić, mogłyby zweryfikowac swoje poglądy:D

Gość gość
Dziecko niczemu niewinne? A gwałcona winna? Dlaczego ona ma cierpieć?

Gość gość
Dziecko a nie bachor i rozumiem kobiety ktore usuwaja dziecko powrtale z g****u.. Choc jestem przeciwniczka aborcij to zdaje sobie sprawe ze latwo jest wyrazac swoje poglady puki cos nas nie dotyczy.

Gość gość
Oczywiście ,że niewinna ale dziecko tym bardziej nie. A poza tym są tabletki po. Więc o co wam biega??

Gość gość
Dziecko tym bardziej niewinne. A poza tym istnieją tabletki po. Więc po co ta głupia dyskusja?

Gość gość
No tak, gwałciciel niewinny, dziecko niewinne, winna ta, co została zgwałcona :( I to ona ma ponosić wszelkie konsekwencje tego, że bandyta ją napadł i zostawił po sobie ślad w postaci dziecka bandyty. To kobieta ma przez 9 miesięcy oddawać wszystko aby dziecko tego bandyty przyszło na świat i być może w przyszłosci gwałciło następne kobiety.. To ona przez 9 miesiecy ma tracić zdrowie, figurę, ciało, znosić trudy ciąży, tracić zęby, odwapniać się, cierpieć podczas porodu i potem kochać to dziecko i wychowywać albo oddać do sierocińca i do końca życia zamartwiać sie co się z tym dzieckiem dzieje. Trauma do końca życia tylko po to, że paru nawiedzonych facetów twierdzi, że bez wzgledu na wszystko ma rodzić!!!! Jakich ja czasów doczekałam, że kobietę traktuje sie jak śmiecia który ma robić to, co każe jej mężczyzna :(

Gość gość
Do tej wyżej zawsze może dokonać aborcji nielegalnie idio.tko :-|

Gość gość
aborcja powinna wtedy być LEGALNA !!!

Gość gość
myślisz że pisząc tu takie głupoty zaczniemy pisać trolico to na co masz ochotę był tu dopiero taki sam temat dewiantko i jest multum kobiet które by takie dziecko urodziły :-p i nic nie zmienisz tym pisaniem że byś dręczyła że to że tamto myślisz że co że dziś takie rzeczy się nie dzieją wiesz ile dzieci cierpi głód gwałty i cierpienie lemingu po szkole podstawowej którego rodzice wychowali w wierze że jest gorszym BACHOREM NIŻ RESZTA Piszesz że dziecko niewinne owszem nie jest winne bo ja uważam że jak chcesz do kogoś podskoczyć to znajdź równego sobie bądź zapisz się na kurs samoobrony i wtedy masz 99% szans że nie zgwałci cię bo sobie po prostu poradzisz socjopatko myśląca w koło o gwałtach i mordowaniu bachorów KUR/WA gdzie tu jest jakaś moderacja ????

Dokładnie...a ja bym urodziła. Bo raz dziecko niewinne i tak już skrzywdzone i genami i brakiem ojca, a dwa to również byłoby moje dziecko i moje geny.

Gość gość
ja bym usuneła, a jesli bym nie mogla to od razu po porodzie oddalabym do domu dziecka, nie chcialabym widziec dziecka tego zwyrodnialca ktory mnie skrzywdzil

Gość gość
'"To ona przez 9 miesiecy ma tracić zdrowie, figurę, ciało, znosić trudy ciąży, tracić zęby, odwapniać się, cierpieć podczas porodu i potem kochać to dziecko i wychowywać albo oddać do sierocińca i do końca życia zamartwiać sie co się z tym dzieckiem dzieje." Nie rozumiem tej waszej porąbanej logiki. Będzie sie martwić do końca życia co sie dzieje z oddanym do sierocińca dzieckiem ale tym że sama będzie zleceniodawcą wyskrobania zarodka to już tym sie nie bedzie martwić ???? Dziurawe sumienie, szachownica moralności. Coś jest z takimi kobietami nie tak

Gość gość
P********ie trafiłam na psychopatę ,zaszłam w ciąże ,spytałam go sie co zamierza zrobić a on nic nie odpowiedział, wiec wyskrobałam sie, w d***e mam jego zakażone plemniki, co trafiły do mojej c**y. Moja c**a, jego zatruta sperma! dzieci powinny rodzic sie poczęte z czystej milosci ,chciane i kochane. Kazdy chce kochać i być kochany.Zlo powinno sie tępić już w zarodku a nie dalej geny przenosić i dalej taki debil pyli kobiety, kto go urodził?

Gość gość
11;51 Zadna z nas nie chce mieć w pipce zakażonych plemników, nos w sobie 9mies zakażone plemniki ,spłodzone bez milosci ,ale fajnie a gwałciciela przy porodzie i tak z tobą nie będzie, bo ma wyjebane!dzieci z gwałtu, jakiś psycholi nikt nie chce, nawet w domach dziecka, czekają latami na adopcje, rodzic w bólach dziecko jakiegoś przestępcy i potem oddawać do adopcji, to bez sensu.