Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyzna może a kobieta nie może

Polecane posty

Gość gość
Nie prawda. Mezczyzni też wola puszczalskie. Ja byłam porządna i zero powodzenia. Puszczalskie koleżanki miały ma paczki facetów. Efekt taki,ze maja od dawna mężów, dzieci a ja zostałam sama.I jeszcze słyszałam, że to dla tego że byłam w młodości wybredna i latałam za draniami.

Gość gość
gość dziś przestań gadać bzdury. Mężczyźni nie chcą puszczalskich tylko porządne a ty byłaś bierna i czekałaś na księcia z bajki bierność to twój problem

Gość gość
Bzdura. Kobiety chcą porządnych mężczyzn, wcale nie jest miło być którąś z kolei. A takie farmazony, ze kobiety wola maczo wmawiają sobie sami faceci. Myślą, że przelecą pół miasta i zwiążą się z porządną kobieta. Tylko, ze żadna porządna kobieta nie chce zużywanego faceta.

Gość gość
nie używanego tylko doświadczonego kobiety widzą to inaczej

Gość gość
Bierni to są faceci.Krolewicze, e zdziwieni, że żadna o nich nie zabiega. Czekają na jakies miss świata a nie zauważają normalnych kobiet. Sami sobie są winni.

Gość gość
Ale debile.Kto to pisał?Puszczalska to taka co daję każdemu i byle gdzie.Jak jesteś w twardym związku to rób co chcesz ale nie na samym początku.Poza tym bzdura trochę.Niby cenimy te cnotliwe,ale tylko za to i za nic więcej :)