Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srutututu90

chłopak mnie obrazil?

Polecane posty

Gość srutututu90

Hej. Mój chłopak powiedział mi dzisiaj, że dziewczyna im jest ładniejsza tym głupsza. Że w swoim życiu poznał takie piękne kobiety o urodzie księżniczek i wszystkie okazały się puste. Potkreślił, że ze mną się tak świetnie dogaduje. Czy mam rozumieć, że w takim razie nie jestem atrakcyjna fizycznie dla niego?

Gość gość
nie, masz rozumieć że do najpiękniejszych nie należysz

Gość gość
To oznacza ze na pewno nie uwaza Cie za slicznotke, moze za przecietniare

Gość gość
Zastanawiam się, jak te kobiety żyją, skoro mają problem z samodzielnym myśleniem.

Gość gość
Ale powiedział to wszystko w jednym zdaniu, czy to są wnioski na podstawie jednej dawnej wypowiedzi + tej obecnej? Jeśli ta druga opcja to nie masz się czym martwić, może nawet nie pamięta że mówił to tej zależności :)

Gość srutututu 90
ale ja naprawdę jestem ładna i nie mogę uwerzyć, że tak mi powiedział hahah słyszałam od wielu osó, że jestem sliczna, a nawet parę osob powiedziało, że mam lalkowaty typ urody. Liczyłam, ze napiszecie , że on jest nietaktownym zjebem;p walcie sie hahahha

Gość gość
Nie odpowiedziałaś na moje pytanie, ale chyba za bardzo się przejmujesz, wrzuć na luz :)

Gość gość
wrzuć na luz

Gość srurtututu90
powiedział to w jednym zdaniu.

Gość gość
No to jeśli CIę to gryzie to powiedz mu: Kochanie sprawiłeś mi przykrość tym co powiedziałeś źle się z tym czuję, oczywiście dodaj o jaką wypowiedź konkretnie chodzi. Szczerość w związku to podstawa, każda z was to powtarza, ale jak przychodzi co do czego to często bawicie się w domysły, podchody i dziecinadę. A umysł mężczyzny to bardzo nieskomplikowany komputer któremu wszystko trzeba wyłożyć na tacy, nie wińcie nas za to, tacy już jesteśmy ;)

Gość srutututu90
oczywiście, że mu to od razu powiedziałam, a on sie tłumaczył, że chodziło mu o takie sex bomby jak natalia siwiec czy doda, a ja mam naturalny typ urody i jestem atrakcyjna. Czyli uwaza , ze jestem atrakcyjna , a za pieke uwaza takie sztuczne lale.... A zaraz podkresla, ze nie lubi szucznosci, ze mu sie nie podobaja napompowane usta i sztuczny biust, ale jak mówi PIEKNE dziewczyny to ma na mysli wlasnie takie lalunie

Gość gość
No to raczej typowe zaćmienie umysłu. Też takie miewam i wtedy zawsze chlapnę coś niezręcznego, niestety nie umiem tego powstrzymać. Wiesz najlepiej zapomnieć, bo zobaczysz że nie ma to żadnego wpływu na wasze dalsze życie :)

Gość lauraa273232
Są dwie możliwości: -albo tak chlapnął nieumyślnie, ale nie chciał Cię obrazić, - albo powiedział tak celowo żeby Ci pokazać, że ładna nie jesteś pod przykrywką miłego komplementu. Nie wiem, ale jedna z tych dwóch możliwości wchodzi w grę

Gość lauraa273232
Choć do facetów bardziej pasuje właśnie to pierwsze czyli brak wyczucia, czasem chlapną coś i nawet nie zdaja sobie z tego sprawy bo uzyja przy tym poprostu niewłasciwych słów i nie przekazują tego co by chcieli tak naprawdę powiedziec. To drugie , czyli złoślwość pod przykrywką komplementu bardziej mi pasuje do kobiet, bo faceci rzadko mówią takie zakamuflowane złośliwości, no ale też sie zdarza, zalezy od charakteru