Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćffffffaaaaa

znak tęczy na youtube

Polecane posty

Gość gośćffffffaaaaa

Widzieliście tęczę obok znaczka "youtube"? Czy kogoś porąbało? Weszłam w to tęczowe coś i oczywiście tak jak przypuszczałam okazało się, że wrzucili tam filmiki z serii "Jestem dumny z tego, że jestem popychaczem kupy". Czuję się delikatnie mówiąc zniesmaczona. Czy tym światem naprawdę rządzą pedały? Proszę nie usuwać mojego tematu. Robiono to już wiele razy kiedy podejmowana była tematyka homoseksualizmu. To narusza moje prawo do wolności słowa i zdaje się być niesprawiedliwe wziąwszy pod uwagę fakt, iż tematy, w których popierana jest pedofilia nie są likwidowane. Ludzie, zróbmy coś z tymi zboczeńcami. To znaczy nie nawołuje do mordów, ale do zdecydowanych działań mających na celu zduszenie tej całej propagandy homosiów. Homosie i islam zniszczą ten świat.

Gość gość
Diabelski pomiot i masoneria, czego się spodziewać? :(

Gość gość
zdecydowanie popieram niech tam sobie robią co chcą ale czy ja to muszę słuchać ??? czy może należy zacząć pisać komentarze " jestem dumny bo jestem hetero ???? ps. na pytanie "jak się pozbyć tęczy z YouTube " dostaje wyszukania podobne jak się pozbyć kreta itp a na pytanie " jak się pozbyć tego tęczowego g****a " podobne to gdzie kupić mózg

Gość tomasz 37
Na szczęście już zlikwidowali. Też jestem tym zniesmaczony. Z jakiej racji zmuszają mnie do oglądania takich rzeczy? Już sam widok tęczy mnie obraża, bo odkąd stał się symbolem grzechu, czyli homoseksualizmu, kojarzy się jednoznacznie z tym. Całkowicie zgadzam się z autorką.

Gość gość
Muzułmanie zrobią z tym prządek, a ci dumni pierwsi pójdą pod nóż - dosłownie.