Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxbobixx

Męskie fantazje erot.

Polecane posty

Czesć :) , podzielicie się swoimi fantazjami ? Ciekawa jestem co Wam po głowie chodzi. :) proszę o dyskusję rozgarniętych mężczyzn,by było bez chamstwa.

Gość gość
Bardzo różne historie. Na ogół mało "zboczone" ale jednak nie klasyczne. Nie lubimy powtarzalności, rutyny no i ciągłego inicjowania sytuacji. Oczekujemy od Was więcej inicjatywy własnej i wtedy jesteśmy gotowi na wszystko. Kobieta "kłoda" potrafi rozbroić najbardziej przebojowego kochasia ;) Pzdr.

Do gosc 02:09 - ok a coś więcej ? Jakiś przykład ? Ja osobiście nie znoszę rutyny i nie jestem z tych kłodowatych :) bo większość inicjatyw wychodzi ode mnie.

Gość gość
gość 2:09 To oznacza , że albo Ty jesteś "towarem deficytowym" albo ja nie miałem dotąd szczęścia :) Dobranoc

Heh :) a myślałam,że jestem jakaś ten...że jestem otwarta na wszystkie propozycje partnera i sama lubię dobrze zadowilić faceta :p. Dobranoc :)

Gość gość
Witam Jestem facetem. Marze, ze zona ma kochanka. Pieszcze ja gdy on sie z nia kocha...

Gość gość
Przywiązanie partnerki do łóżka atłasowymi wstążkami, szeroko ręce, szeroko nogi, zasłonięte oczy, na brzuchu i masaż każdego centymetra jej ciała. Pieszczenie ustami i językiem, powolne przesuwanie opuszków wzdłuż ciała i kręgosłupa. wycałowanie tyłeczka z delikatnym podgryzaniem i pieszczoty ud, oraz stup. Pieszczenie jej pośladków dłonią po wewnętrznej stronie. Potem bym ją odwiązał, przekręcił na plecy i ponownie związał i wypieścił jej przód, zrobił minetę która doprowadziłaby ją do wrzenia i wszedł w nią dopiero gdy będzie o to błagała.

Gość gość
Chyba nie czas na takie fantazje. :-) wieczorem -bardzo chetnie poczytam co maja panowie do powiedzenia. jak dotąd bardzo slabiutko...no może ostatnia wypowiedź trochę niesmiała ale juz jakis poczatek jest :-)

Gość Gr30
wczoraj jedną zrealizowałem: Kupiłem linkę, związałem żonę na łóżku i zacząłem ją pieścić i całować i lizać wszędzie, łącznie z dupką, wziąłem łód i jeździłem nim po całym ciele, aż drżała i prosiła żebym ją zer....ął, a ja nie przestawałem... Wsadziłem jej koreczek w dupkę i coraz mocniej lizałem ci...kę, jak dochodziła to przestałem. Póżniej wsadziłem w ci...ę, i znowu jak dochodziła to wyjąłem i tak się z nią droczyłem. Błagała o porządne rzn...cie, więc złapałem mocno i pieprzy....em z całych sił, miała taki orgazm, że cały blok chyba słuszał a dup..e miała czerwoną od klapsów. Zostawiłem ją tak z zalaną cip...ą i po chwili wyjąłem koreczek i zrobiłem to samo ale w dup...e, też kończąc w niej. Pierwszy raz doszła analnie, nie dotykając ci...i, wręcz prosiła, żebym to robił mocno. Jak ją rozwiązałem, to leżała jeszcze tak z wyplywającą spermą, bo nie miała siły się ruszyć... Piękny widok!

Gość GR30
A taka moja największa niespełniona fantazja, to mocno bzyknąc nieznajomą kobietę, tak na prawde na ostro na jakiejś imprezie. Najlepiej, złapać za rękę zaprowadzić w ustronne miejsce, odwrócić tyłem, zsunąć majteczki i wejść z całej siły i piep...yc trzymając za włosy i klepiąc tyłek a jak dojdzie wejść w dup... I robić to samo, aż dojdę i taką zalaną zostawic. Taki seks nie znając swoich imion, bez pocałunków i nie spotykając się już.

Gość gość
Kiedyś fantazjowałem o cuckoldzie i takich klimatach. Teraz już o tym ani o niczym innym nie muszę fantazjować bo po prostu to robimy. Mam fantastyczna żonę.

Gość GR30
Ja też mam super żonkę jest BI i często bzykamy się we 3 ale tylko z jej koleżankami z obcym facetem ani ja ani ona nie chcemy, koleżanki są o wiele lepsze. ;)

Gość Krzyś85
Cichy układ z mężatką polegający tylko na seksie. Chciałbym taką, piep.... Taką, której mąż nie zadowala, żeby do mnie dzwoniła napalona i odwrotnie.

Gość gość
10.42 Idealne! Jestem pod wrażeniem :)