Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanygość

Taka śliczna a taka malutka

Polecane posty

Gość zdesperowanygość

Pupcia doprowadza mnie prawie do ejakulacji, dytki proszą się o miętolenie, buzia domaga się mojego języka. I co z tego ? Dzieli nas ponad 40 cm. Tak bardzo bym chciał a nie mogę ! W*****a mnie to ciągłe chylanie się do niej, mogłoby być tak cudownie ale dyferencje fizyczne mi na to nie pozwalają, czy ja jestem zbokiem ? Nie potrafie nawet wyobrazić sobie kopulacji z nią, no bo jak ? Będę ją dusił moim brzuchem ?

Gość gość
Hahaha, ile masz wzrostu?

Gość gość
Nie przesadzaj :p Znam szczęśliwa kasy, które dzielą 50 cm i nie widzą w tym nic dziwnego :p Kwestia czy Ci zależy o czy potrafisz się niej się poświęcić :p

Gość gość
Ile macie wzrostu?

Gość zdesperowanygość
Ja 192, ona 151, aniołek chodzący po ziemii.

Gość gość
'ziemi' - jedno "i" końcowe

Gość gość
Jaka ona maleńka!

Gość gość
O jak słodko :)) Wszystko słodko i ona słodka i wy razem musicie fajnie wygladać, opiekuj się nia :))

Gość zdesperowanygość
Maleńka ? Gdyby była jeszcze głupia albo miała podły charakter to bym sobie już dawno odpuścił ale nie, jest po prostu boska. I widze, że chce, ja też bym chciał, tylko jak sobie poradzić z takim maleństwem ?

Gość gość malutka
Ale ja mam dopiero 10 lat tato :(

Gość gość
Na poczatku jest dziwnie bo nie jestes przyzwyczajony, aczkolweik pozniej juz bedzie tylko latwiej a Ty zyskasz super kobiete :) Sprobuj chociaz z nia byc, bo inaczej nie zobaczysz czy Ci to az tak bardzo przeszkadza. Ja w takich sytuacjach kiedy jakas rzecz nie podoba mi sie u faceta zawsze mysle "a co jesli" .. "a co jesli go strace" przez jedna rzecz i moge sobie pozniej pluc w brode i zalowac do konca zycia.

Gość gość
Skoro obydwoje chcecie, to spróbujcie. No cóż, jest maleńka, jak dziewczynka z podstawówki, ale na wzrost nie mamy wpływu.

Gość gość
Hmm zobacz Shakira i Pique, ona ma 156 a on 193 i jak fajnie ze soba wygladaja. A ja mam 157cm i faceta 186 i nie narzekam :)

Gość gość
hahahaha

Gość gość
Ja ma 159..i nigdy w życiu już nie chciałabym wyzszego niż 170...Mam chłopa 184 i to jest masakra ..jak mam isc z nim tanczyc to jestem chora.s

Gość zdesperowanygość
Jeszcze nie mieliśmy okazji tańczyć, pracujemy razem, gdy do mnie przychodzi a ja siedzę, to patrzymy sobie prosto w oczy. Jak wychodzimy na fajkę to muszę uważać, żeby jej popiół na włosy nie spadł.

Gość gość
Moim zdaniem nie pasujecie do siebie i uwierz mi ale to nie bedą tylko oznice wzrostem ale też charakterwm..wiem co mowię.W zwiazku musi grać wszystko począwszy od wzrostu.s

Gość gość
Mam nadzieję, że nie jest ona zamężna i małżeństwa nie rozwalasz?

Gość gość
E, po co ci taki karakan? Nogi króciutkie, ledwo to widać. Możesz znaleźć sobie dziewczynę 170-175 cm, to jest kobieta z nogami do nieba.

Gość gość
Z mojej pwrspektywy z tymi malzenstwami to roznie bywa czasem nie ma juz czego rozwalać.s

Gość gość
I dam glowe sciąc ze ona czuje sie okropnie z takim wzrostem.Ja kiedy tylko mogę to zakładam szpilki..od razu czuję się lepiej do 170..tyle mi wystarczy.s

Gość zdesperowanygość
Ona jest po prostu piękna, ma wszystko czego oczekuję od kobiety, tylko gdyby można byłoby ją tak proporcjonalnie powiększyć o jakieś 20 cm. Oby dwoje jesteśmy singlami.

Gość gość
Widzisz już próbujesz ją zmieniać a tego robić nie wolno.Nie zmienisz na siłę drugiego człowieka.s

Gość gość
Widzisz już próbujesz ją zmieniać a tego robić nie wolno. X Dokładnie. To dopiero początek, a Tobie już coś w niej przeszkadza.

Gość gość
11.37.Dokładnie.Lepiej zeby znalazł kogoś o podobnym wzroscie.Z całowaniem jest ten sam problem.s

Gość zdesperowanygość
To co mam zrobić, nie mogę od niej odwrócić wzroku i widzę, że ona też mnie ciągle obserwuje.

Gość gość
Przejdzie Ci.s

Gość gość
Chyba masz jakiś fetysz z tym jej wzrostem tylko boisz się do tego przyznać. Podoba ci się, ze jest taka "malutka" i "słodziutka", bo ciągle, na każdym koku to podkreślasz. Gdybys widział w niej po prostu kobiete, nie skupiałbyś się tak strasznie na tym jej "słodziutkim" wzroście. Ja tu widzę ukryte skłonności do słodkich małych dziewczynek, które próbujesz w sobie zdusić i usprawiedliwić

Gość gość
Jak wychodzimy na fajkę to muszę uważać, żeby jej popiół na włosy nie spadł. x Autorze rozbawiles mnie :-)wiem, Tobie nie do smiechu, ale "widzę" Was na tej fajce no i nie potrafię sie powstrzymac od smiechu. Sluchaj, nie zwracaj uwagi tak na jej wzrost, jesli się kochacie - będzie dobrze :-)

Gość gość
Fuj papierosy to obrzydliwstwo.!Radzę obojgu rzucić palenie!s