Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobitki kochane.Czy po orgazmie trzęsą się wam nogi

Polecane posty

Gość gość
12:55 a ile ma lat ktos taki?

Gość gość
Ja znam tylko z opowiadań.Bardzo mnie ciekawi facet tego typu.Tylko,że nie mam pojęcia jak zagadać i gdzie szukać.Miałam tylu wariatów seksualnych.I zaden nie zrobil mi tak dobrze by mi nogi się trzesly

Gość gość
Jest zbyt mądry żeby do mnie wrócić, kilka razy do niego pisałam neutralnie i chciałam porozmawiać ale on nie chce mieć ze mną do czynienia... po tym co się o mnie dowiedział wcale się mu nie dziwie :( byłam strasznie głupia, zachciało mi się imprez, przelotnego seksu, rozstaliśmy się przed moimi wyskokami bo zaczęłam go olewać... zauważył to a że byłam głupia i znajomi mówili "po co ci poważny związek w takim wieku" byłabym pewnie teraz jego żoną, ZADOWOLONĄ I DOPIESZCZONĄ !!

Gość gość
Bera, to faktycznie zle trafiłaś mój maz doprowadza mnie do takiego stanu ze później leze i nie mam siły na nic (orgazm mnie wyczerpuje) i niestety musi potem sam wszystko robic zanim pozbieram siły,jest delikatny ale ma tez wielki sprzet, którego bym nie zamieniła na nic

Gość gość
Teraz pewnie będzie miał około 25. Więc dla was na szczęście za młody ! Moja pierwsza miłość, pozwoliłam jej odejść :(

Gość gość
To byla nieskończona opowieść w seksie?Bo mi mówiła kokezanka o takim.Chyba pójdę szukać go

Gość gość
A mój ukochany nie miał dużego, był idealny, robiłam to z różnymi i nigdy wiecej dużego. Czułam tylko jak mnie rozrywa w środku, sam ból, zero przyjemności. Widział że dużo nie wejdzie to całego psychol chciał wepchać :( Nie jestem taka szeroka i głęboka...

Gość gość
Widze,że nie dowiem się gdzie szukac go.

Gość gość
Ta co opowiadala o tym facecie gra na automatach?

Gość gość
Jest domownikiem więc i tak go nie znajdziesz :) Lublin powodzenia :)

Gość gość
Nie grywał dodatkowo papierosów 0 Alkohol strasznie rzadko bo nie przepadał. I z kimś takim się rozstałam rozumiecie??!!

Gość gość
13:26.Nie pil i nie palił nie grywal na grach i z takim sie rostałaś?Czemu?O co poszło?Przepraszam,że pytam

Gość gość
13/26.Nie wierzę,ze sie rozstalas.On cie kochaci ty jego.Uczucia są do konca zycia Ja to wiem Spotkacie sie i unikacie bo cos stoi na drodze.Ale co?Ukrywasz coś albo on ukrywa.Nie wiem.Takiego faceta ze świecą szukać,a jak ma pr s ce to po nogach całować trzeba było.Współczuję Ci.

Gość gość
Mojej tak drżą uda przy orgaźmie łechtaczkowym. Przy pochwowym nie. Wygląda to niesamowicie, jakby ktoś podłączył jej uda do prądu, każdy mięsień zaczyna żyć własnym życiem. I nie mogę jej wtedy dotknąć w okolice intymne, bo dotyk odczuwa jak coś drażniącego, wręcz bolesnego. Uwielbiam na to patrzeć :)

Gość gość
Kto jest winny nie wiem.Mowisz o nim tak słodko.Szkoda

Gość gość
Wyżej większość napisałam. Jak zrobię obiad to się później rozpiszę jak to wyglądało :(

Gość gość
Ja jestem winna ! To ja go zaczęłam olewać, spędzać z nim mniej czasu i wolałam imprezować. Wiesz ilu facetów po nim poznałam?! Żaden nawet w małym stopniu mu nie dorównywał. Żaden. Teraz mam partnera ale tylko dlatego żeby kogoś mieć..

Gość gość
Taki co nie pije i nie pali dzisiaj jak na lekarstwo.Dziewczyny nie wiedzą co tracą,że zadają się z debilami i pijakami

Gość gość
13/39.Zdradzisz gdzie go szukac?Prosze

Gość gość
Dlaczego go olewałaś ?

Gość gość
Zrob obiad i opowiedz o nim .Moze jakiś priv kontakt do niego

Gość gość
Tak z ciekawosci pytam.Co robisz na obiad?

Gość gość
I jak obiadek,,wyszedł?

Gość gość
Cześć kobiety.Wierzycie w to co pisze w tytule,ze trzęsą sie nogi po seksie?Nie jest to bujda?

Gość gość
Filmik nie dziala

Gość gość
Chciała bym tak.Ach

Gość gość
Dostałam list SMS od znajomej do ktorej pisał ten facet.A niech mnie ,jaki to szok- -Mnie Koochasz,a nie kończysz zdania moim imieniem. Tak sie wyraziłaś jednym tchnieniem. Zadaaje sobie pytaanie pewny wiary w Ciebie By rozwiać wątpliwości i wierzyć w siebie. Czy mógłbym liczyć na Twoją pomoc gdybym jej potrzeboował. Gdy jesteś tam gdzieś w nieznanym miejscu co diabeł koczował. Tak rozważam i oglądam wszystkie nasze wiadomości i Cię nimi szokował. Zauważyłem,że zawsze byłem w potrzebie dla Ciebie by Ci było ciepło. Byś nie odczuwała głodu,dla twych ust,które tak chronisz. Gdyby gwiazdy coś mi podpowiediały co robisz,gdzie gonisz. Dlaczego milczysz gdy wybieram numer Twój ,a ja patrze i nie wierze. Jest Światełko ale z telefonu a Ty mi wyznajesz co Cię bierze. Mówię sobie patrz,stój.Gwiazdy nasze oświetlają nasze uściski. Nasza miłość nie zna lęku czy głodu ani pustej miski. Posila nas niczym nie wyczerpany blask galaktyki Panny. Widziałem wczoraj blask oczu Twoich niczym u świętej Anny. Nie porównywalny i silniejszy od myśli moich bo to nie oczy marzanny. Tak sobie planuje i zadaje pytanie sobie drugie. Czy życie z Tobą będzie szczęśliwe i długie. Po tym pytaniu doznałem od łez kłopot w czytaniu. Tak silnej mocy we mnie nie było,by zwyciężać wszystkie trudy. By lepiej się nam żyło.Ktoś może powiedzieć,że to nie możliwe, cooś mi się wyraźnego śniło... -Szczypie się mocno w dłonie potem w nogę. Sen spodziewany nie znika jedynie czuje bul i trwogę. Szarpany pomiatany niczym cień sosny co płacze/ Gdzieś w dali słychać jak wiatr o drzewa płacze. A wiatr przenikliwy i bezlitosny ją szarpie. I w jeziorze po deszczu pluskaja tęgie karpie. Sięgam nieosiągalne dla ciebie zaszczyty. Dotykam czegoś niemożliwego a pod tym skarb ukryty. Jest Motto tego rozważania. Miłość nie istnieje bez wspólnego Kochania. Miłość to wiersze i pieśni z serca czytane. Dla tej jedynej na piersi ogrzane. Dla tej jedynej z wyrazem miłości do rąk podane... Brak mi słów ? Miłość to nie pluszowy miś ani diabeł rogaty. Kwiaty wiecznego miłowania bez zapomnienia o nich wiecznie podlewane. Będą rosły piękne po wszech czasy. By dawały przykład co to miłość dla każdej ludzkiej masy

Gość gość
O cholera....

Gość gość
A ja co mam powiedzieć.Nie miałam takich przyjemnosci.Może ktoś mi opowie posłucham to może uwierze.