Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

11 lat starszy

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta - inteligentny, wykształcony, dojrzały. Jest lekarzem. I wszystko byłoby dobrze, tyle, że jest 11 lat starszy (ja mam 22, on 33. Czy taka relacja w ogóle ma sens? Ja na razie jestem studentką, co prawda bardzo zdolną i ambitną, ale to nie zmienia faktu, że jeszcze się uczę. On już ze stałą pracą itd. Nie wybiegam w przyszłość, pytam tylko o doświadczenie i opinie innych, bo nie chcę, żeby mnie zranił... PS. Na pewno padnie takie pytanie, więc z góry opowiadam, że do niczego między nami nie doszło (poza pocałunkami) ;)

Gość gość
niecierpie lekarzy wole ratownikow medycznych ;)

Gość gość
Gość 12.07 Dlaczego ? :D

Gość gość
taki fetysz ;)

Gość gość
nie chce innej...tylko Tobie chce otwierac drzwi do naszego rumaka

Gość gość
Niunia Klaudia, Domyślam się, że musieliście pokonać wiele trudności, żeby być razem, włącznie z presją otoczenia..? I jak rozpoznalaś, że mu zależy, a nie, że chciał Cię tylko wykorzystać... na początku chyba nie było to takie proste ? A i poza tym jak wam się układa? Nie różnicie się w poglądach itd? Przepraszam, że tak dopytuje, ale może rozjaśni to moja sytuacje :)

Gość gość
Klaudia..tatusia ci chyba brakuje? Ales ty glupia

Gość gość
Dajcie spokoj ja mma 23 facet 34 jestesmy zareczeni , razem dwa lata dziecko w drodze, roznicy aninie czuc ani nie widac .

Mysle ze nie bylo miedzy nami zadnych trudnosci od razu zaczelismy nadawac na tych samych falach. Widze ze mu zalezy po tym jak mnie traktuje zabiera na spacery kazda wolna chwile chce spedzac ze mna ciagle mowi mi cos milego trakuje mnie powaznie liczy sie z moim zdaniem. Uklada nam sie dobrze jestesmy razem od 1,5 roku a od pol roku jestem z nim zareczona i mieszkamy razem. Glupie komentarze ponizej prosze sobie zachwac dla siebie nie wiem kto to napisal ale na pewno nie jest zbyt madry. Jesli sie kogos kocha na kims nam zalerzy wiek tu nic nie znaczy. Pozdrawiam i powodzenia

Gość gość
Klaudia..obudzisz sie za 10,15 lat. Ty mloda,on stary dziad. Juz teraz wspolczuje,ale to ty bedziesz ciepiec..bo glupio wybralas.tyle..Opiekunka,pielegniarka..nie zona.

Kocham go i bede przy nim na zawsze. Jesli ty tak myslisz to ok mysl sobie. Mam gdzies twoje zdanie. Mam najwspanialszego czlowieka u boku i nie zastawie go drugiego takiego faceta nie znajde jest kochany

Gość gość
Klaudia..obudzisz sie za 10,15 lat. Ty mloda,on stary dziad. Juz teraz wspolczuje,ale to ty bedziesz ciepiec..bo glupio wybralas.tyle..Opiekunka,pielegniarka..nie zona. X Dokładnie. Przykre, ale bardzo prawdziwe. Dziecko teraz jesteś młoda, zakochana i masz problem z racjonalnym myśleniem, ale życie pokaże swoje.

Gość gość
Taka różnica jest u mnie.Ja 30 , mąż 41 , 5 lat po ślubie , córeczka 4 latka , synek 9 miesięcy.Układa się między nami znakomicie , idziemy do przodu , nie oglądamy się za siebie. Sypialnia to nasze sanktuarium - pieprzymy się jak króliki.

Gość gość
Życzę wiec wytrwałości i dużo szczęścia. Co do mnie, sama nie wiem co zrobić. . Tak jak wcześniej pisałam obawiam się, że mnie zrani itd. Nie wiem czy w takiej sytuacji on w ogóle traktuje mnie poważnie :(

Gość gość
Klaudia to konto faceta z fotami z neta!

Wiesz co zarnic cie mozd kazdy mlodszy starszy w tym samym wieku wiec nie mysl tak. Jesli mu na tobie zalezy a tobie na nim to sproboj nie zaszkodzi ci. Co do glupich docinek ze strony osob to darujcie sobie te komentarze. Nie jestm dzieckiem i nie mam problemow z racjonalnym myslyniem. Zazdroscicie stare panny? Ze mam faceta ktory mnie trakuje powaznie ? Ze mimo tak mlodego wieku ukladam sobie zycie? Chyba lepiej sobie ulozyc zycie niz tak jak moje rowiesniczki odliczacdni do piatku i imprezowac pic i brac narkotyki

Gość gość
Klaudia wrzuć swoje zdjęcie bez twarzy z kartką i datą

Gość gość
Uważam, że warto z nim spróbować, starszy bardziej doświadczony życiowo i łóżkowo. Wykształcony, na pewno dobrze zarabia. Ty też skończysz studia. Moim zdaniem będzie łatwiej Waszym dzieciom. 11 lat to jest różnica wieku, ale nie aż tak duża. Jak już były buziaczki to znaczy, że wszystko się rozwija i idzie w dobrym kierunku. Życzę powodzenia. Nie słuchaj rodziny i znajomych, że niby jest za stary. Bo potem możesz nie poznać kogoś takiego jak on- jeśli jest wyjątkowy. Potem możesz żałować, że nie spróbowałaś!

Gość gość
Bo podszywasz się pod kobiety transwestyto :) Foto jako dowód

Hahahahaha w zyciu nie sptkalam glupszego czlowieka od ciebie. Nawet nie mozna nikomu doradzic w internecie bo od razu wyzywaja.

Gość gość
Stary trans :D:D:D

Gość gość
Opowiadasz bajki to ty stary koniotrzepie :D

Gość gość
tak mi ciebie zal. X A nam Ciebie, że bierzesz sobie za męża, faceta, który może być Twoim ojcem. Za 10-15 lat będziesz seksowną 30, a on facetem, który zacznie brać viagrę, żeby mu stanął, bedziecie siedziec cały czas w domu, bo on juz stary, nogi i kręgosłup bolą.

Gość gość
Klaudi(usz) przestań kraść foty z neta i udawać twoje :classic_cool:

Gość gość
to tylko stary Koterba wrócił w kolejnym podszywie przypominam Koterba ma 42 lata i łazi od kilku lat za 20 letnią gggb