Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu Panie chętne do znajomości?

Polecane posty

Gość Miętowa kawa
Dlatego na takich ludzi nawet nie zwraca się uwagi....przyciągają ludzie podobni do nas samych, szukamy w nich tego co sami możemy zaoferować. Ale może to tylko moje zdanie

Gość gość
Co tak ty ucichło ?

Gość gość
Tak trochę obok tematu.Istotnie. Czasem spotyka się ludzi mniej zadbanych. Niezależnie od wieku. Płci. Jest w Polsce problem z zębami. Mało jest wśrod ludzi ( wyłączając celebrytów) białego uśmiechu.Nawet nowa polska " miss Euro" mimo walorów ma z tym kłopot:)

Gość gość
Niestety tak jest, czasem spotykam kobietę naprawdę zadbaną, pachnącą, a jak sie uśmiechnie... to czar pryska.

Gość Miętowa kawa
Myślę, że gdyby była zadbana to i o stan zębów by zadbała, czyż nie?

Gość gość
Ano nie. Z zewnątrz nawet OK, a ząbki - każdy patrzy w inna stronę i przypomina barwy jesieni.

Gość Miętowa kawa
Autorze Drogi czy Tobie może się poszczęściło w tych poszukiwaniach. Pytam z ciekawosci ;)

Gość gość
Nie niestety, żadna nie jest chętna, widocznie za stary jestem. Przyjdzie powrócić do dawnych przyzwyczajeń, kiedy byłem malym chłopcem i myślałem, że "antenka" służy tylko do sikania.

Gość Miętowa kawa
Nie poddawaj się tak łatwo, czasem warto poczekac cierpliwie. Zresztą szkoda już teraz wracać do dziecięcych przekonań, na to zawsze masz czas ;) Powodzenia życzę

Gość gość
Dzięki bardzo Miętowa. Może ktoś się jeszcze odezwie. Wcale nie musi byc w tym samym wieku, może byc młodsza a nawet starsza. Nie przeszkadza mi to.

Gość szarmanck 40_latek
Zgłasza się więc do dyspozycji pań chętnych do znajomosci 40-latek z Małej Polski z czystymi pazurami, w miarę szarmancki, z umytymi zębami, niepijący piwa i z gaciami nieprzesiąkniętymi moczem :-) p.s. przy tak nisko postawionej poprzeczce łatwo być don Juanem :)))

Gość Miętowa kawa
Nisko? To dopiero początek...a gdzie poczucie humoru, inteligencja, kultura osobista, błysk w oku? Myśle ze kazda kobieta dodałaby swoje i wyjdzie z tego facet idealny, czyli ktoś kogo nie ma. Dlatego poprzeczkę trzeba dostosowac do własnych, realnych oczekiwań ;)

Gość szarmanck 40_latek
Wiesz, jak przeczytałem o przesiąkniętymi moczem spodniach i czarnych pazurach to o takich subtelnosciach jak poczucie humoru czy iskra w oku nawet nie pomyslałem... Kobitka, ktora pisała o tych spodniach i pazurach trafiła na niezłego buroka. Ale nie wszyscy faceci są tacy! A Ty gdzie masz swoją poprzeczkę, Miętowa kawo?

Gość Miętowa kawa
Wiesz dla mnie higiena to rzecz oczywista i niepodlegająca dyskusji. Czyste ręce, buty i przede wszystkim gacie to podstawa plus to o czym wspomniałam wcześniej. Błysku w oku nie odpuszczę; ) Poza tym facet musi mnie zaintrygowac, zmusić do tego żebym zerkała na Niego z ciekawością. Jak widzisz moja poprzeczka to nie światowe rekordy :)

Gość szarmanck 40_latek
Myslę, że zupelnie niewysoka ta poprzeczka. A skąd piszesz?

Gość Miętowa kawa
Niby nie wysoka a jednak mało kto ją pokonuje. Ja zresztą patrzę realnie książęta i królewny są w bajkach. Skąd piszę? Śląsk, Górny oczywiście ;)

Gość gość
A ja też z Gornego Śląska

Gość Miętowa kawa
No proszę :)

Gość gość
Co no proszę ? Może masz ochotę?

Gość gość
E tam nie o to pytam

Gość Miętowa kawa
Jak będe miała ochote to się zgłoszę a póki co to wątek autora został odrobinę zdominowany....Pomilczę troche ;)

Gość gość
Witaj Miętowa, no jestem , jestem (Autor). Teraz przeczytałem ze Ty też ze Śląska.

Gość gość
A miała byś ochotę popisać?

Gość gość
A w jakim wieku jesteś jesli można spytać?

Gość możę ja
witam

Gość możę ja
blondynka szczupła 37