Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emilka1996

Operacja plastyczna piersi

Polecane posty

Witajcie kochane Jest juz wiele postów na kafeterii dotyczących tego tematu natomiast większość z tego co ja znalazłam było sprzed paru lat wiec wolałam sama go odświeżyć ;) Chciałabym powiekszyć sobie piersi bo niestety moje naturalne są naprawdę małego rozmiaru co jest moim wielkim kompleksem. Od lat marzą mi sie pełne i duże piersi dlatego teraz postanowiłam sobie to marzenie spełnić . Macie jakies polecane kliniki albo lekarzy w Warszawie którzy naprawdę dobrze potrafią taka operacje wykonać ? Podkreślam ze zależy mi na naturalnym wyglądzie po powiększeniu.

Gość gość
Zrób sobie bomby bedziesz sexi

Gość gość
Ja mogę Ci polecić Klinikę Sfera, robiłam tam zabieg podniesienia piersi po drugiej ciąży. Tutaj masz ich stronę http://klinikasfera.pl, możesz też sprawdzić opinie o nich, są naprawdę bardzo dobre. A co do efektu - doświadczony lekarz zrobi zabieg w taki sposób, aby efekt był taki, jaki sobie zażyczysz :)

Gość gość
jeśli marzysz o większych piersiach i jesteś zdecydowana czemu by nie. Nie uważam żeby to było coś strasznego, i czasem wcale nie chodzi o to by wyglądac jak "seks bomba'' Moja siostra niedawno powięszała sobie piersi, byłam z nią w klinice bo sama się troszke bała. Ona miała nawet jak karmiła miseczke A,Teraz ma rozmiar C i wygląda w końcu jak kobieta a nie 12 latka Operowała ją dr Dorota Żukowska w łódzkim Dermed, efekt jest rewelacyjny