Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcedzidziusia

Czy któraś z Was miała negatywny wynik testu a jednak była w ciąży????

Polecane posty

Gość chcedzidziusia

Witam serdecznie ;) Staramy się z mężem o dziecko od kilku miesiecy narazie bezskutecznie... Ostatni okres 13,05 spóźnia mi się już 12 dni.. 2 dni po spodziewanej @ wynik negatywny.. następny test wczoraj wynik również negatywny. Mimo tego ciągle mam nadzieję że to może fasolka.. Dodam że nie mam żadnych objawów jakie zwykle miewałam ok. tygodnia przed @.......... Czy któraś z was otrzymała negatywny wynik a później okazało się że to ciąża??? ;)

Gość gość
Po takim czasie test już by pokazał ciążę ale najlepiej idź na betę ona rozwieje wątpliwości .testy się raczej nie mylą

Gość gość
Moja siostra miała podobną sytuację.. Dopiero 3 tyg po spodziewanej @ test wyszedł pozytywny i okazało się że to 5 tydzień... Ale najlepiej idz do lekarza.. ;)

Gość chcedzidziusia
Gość 20.47 wiem że szanse są niewielkie ale pomarzyć można.. a może akurat coś z tego wyjdzie.. ;) zawsze okres jak z zegarku miałam.. pierwszy raz w zyciu mi sie opóźnia ;)

Gość chcedzidziusia
Gość 20.55 czyli teoretycznie szansa jeszcze jest.. chyba pójdę jutro do gina ;)

Gość gość
Mi 5 testów pokazało negatywnie a na becie wyszło 4-6 tydzień ☺

Idź na betę, albo do gina :) Jeżeli jesteś w ciąży to na USG będzie już coś widać po takim czasie. Powodzenia! :)

Gość gość
Ja miałam ost miesiączkę 14 listopada, musiałam zajść koło 30/11- 2/12, a 11/12 test był negatywny. A jednak dzidzia już była :)

Gość chcedzidziusia
Dziewczyny dajecie mi nadzieje ;) jutro zebym miała na siłe wepchac sie do gina to pojde ;)

Gość gość
Ja miałam dwa negatywne. Pierwszy pozytywny. Robione po tygodniu. Po następnym tygodniu od ostatniego testu poszłam do ginekologa. Dziś zaczynam 30 tc córka rośnie jak na drożdżach. Więc jest nadzieja. ;))