Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzucenie palenia

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym bardzo rzucić palenie, ale boję się że przytyje. Pierwszego papierosa zapaliłam gdy miałam 13 lat. Teraz mam 19. Zaczęłam palić około 5 papierosow dziennie. Jak pije alkohol to pale więcej. Byłam wcześniej chora na anoreksje (około rok). Czasem jak wiadomo choroba daje o sobie znać. Mama przejmuje się czasem czy jem normalnie czy nie. Dlatatego jakbym rzuciła palenie to bym musiała jeść dużo mniej żeby nie przytyć, ale boję się że ona będzie się martwila i nie da mi się uporać ze sobą. Podobno po rzuceniu palenia tyje się przynajmniej 5 kg. Ja bym chyba przez ten czas nie wychodziła wgl z domu :( czy ktoś ma taki problem ? Co mam zrobić ?

Gość gość
Spruboj e papierosa. Mi to bardzo pomoglo a palilam wiele lat :/ To elektrykow trzeba sie przekonac ale warto! Mi zajelo to miesiac a teraz fajek nie pale wogole i nawet nie mam na nie ochoty. W cholere pieniedzy zaoszczedzilam i zdrowie sie poprawilo- naprawde warto :))

Gość gość
W ym wieku jest trudno rzucić.Dziewczyna z papierosem jest sexi.TYlko ten smród z ust.Dobrze ze nie z cip/ki.

Gość gość
e-papierosy sa tak samo szkodliwe jak zwykle, nie rozumiem zastepowania jednego gowna drugim. Na pewno utyjesz ale zamiast jedzenia mniej, zacznij cwiczyc to szybko schudniesz. Masz 19 lat wiec jesteś mloda, w takim wieku latwo jest schudnąć.

Gość gość
Polecam hipnozę 665136456. Metoda jest skuteczna we wszystkich opisanych przez Panią dolegliwościach. Pracuję z uzależnieniami i zaburzeniami odżywiania.

Gość aneczkabiedroneczka
ja mialam to samo, balam sie ze przytyje od razu. kolezanka poradzila mi zebym zaczela palic e papierosa, zamowila mi pierwszy liquid z idym.eu bananowy. bylam w szoku, ze takie są w ogole :) przestalam palic zwykle fajki, w ogole mnie nie ciągnie, tylko śledzę stronę czy są jakieś nowe smaki.

Gość gość
rzucaj, hooj że przytyjesz, zacznij biegać czy jazde rowerem kilka razy w tygodniu aby spalić kalorie, powodzenia dziewczyno

Gość dbaj o zdrowie
e-papierosy to syf, lepiej rzuć całkiem