Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzeszkoly

Nie chce isc do szkoly! Pomóżcie, prosze...

Polecane posty

Gość nienawidzeszkoly

Jutro jest ostatni dzień szkoły, w ten piatek jest zakonczenie roku szkolnego, a ja jutro musze isc do szkoly, na lekcjach tylko się opieprzamy i marnujemy czas. Moja mama powiedziala ze musze isc i koniec. Co mam zrobic zeby nie isc?! (Moja mama jest lekarzem wiec symulowanie choroby nie wchodzi w gre) prosze o szybka odpowiedz...

Gość gość
Przestań zachowywać się dziecinnie, tylko idź do szkoły, tym bardziej, że teraz wszystko jest na luzie. Nie takie problemy ludzie mają w życiu.

Gość nienawidzeszkoly
Prosze o pisanie odpowiedzi dotyczacych tematu a nie spamowanie, że powinnam isc do szkoly itp. Proszę o pomoc i odpowiedz a nie pouczanie jak male dziecko, kończę już gimnazjum a po wakacjach wylatuje do Anglii z rodzicami i tam bede sie uczyc.

Gość gość
c***a do d**y

Gość gość
W takim razie wolnego nieba nieuku :P.

Gość gość
ciesz się że jutro ostatni dzień tego więzienia i spędu dla bydła

Gość gość
ostatni dzień to wytrzymasz,zwłaszcza,że jest luz..ja lubiłam te dni po klasyfikacji,oglądaliśmy filmy ale jak bardzo nie chcesz i jesteś tego pewna idź po prostu na wagary ;) to ci już nie zaszkodzi bo przecież obecność już się nie wlicza do zachowania ani do niczego i nie jest wazna...większości osób już pewnie nie będzie.