Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się

Polecane posty

Gość gość

Zakochałem się w czyimś umyśle i duszy, ale powłoka mnie nie pociąga... i co teraz?

Gość gość
a kto wyskoczyl jak filip konopii jak chcialam pojsc sie przejsc sie

Gość gość
i to w samych gadkach

Gość gość
A świstak siedzi i zawija.

Gość gość
ktos tu jest nie cooltularny;(

Gość gość
to się w to nie pakuj bo to będzie gehenna. do związku mysi być jedność tych dziedzin. mówiąc dostanej-po prostu ci nie stanie albo nigdy albo za bardzo niedługi czas i będzie płacz.

Gość gość
ale zakochałeś sie w tym co najważniejsze,wygląd przestanie mieć znaczenie i to za sekund kilka,,popatrz na ulicę,tyle jest dziwnych w wyglądzie ludzi,i kazdy sie komuś spodobał,a piękny umysł to jednak coś więcej niż piękna powłoka

Gość gość
A jak wygląda ta powłoka ? Jest koszmarnie czy przeciętnie ?

Gość gość
nie rozumiesz jednej zasadniczej sprawy. kobieta musi się podobać facetowi fizycznie bo inaczej mu NIE STANIE! czyli kopulacji nie budiet. jak cie taki związek zadowala to czemu nie..

Gość gość
kobieta musi się podobać facetowi fizycznie bo inaczej mu NIE STANIE! czyli kopulacji nie budiet. x Cos w tym jest tylko dlaczego większość ludzi zaprzecza tej tezie gdy młody chłopak zakocha się w starszej kobiecie i jest seks? Wtedy twierdza, ze staje mu gdy widzi jej portfel. Czyżby dla pieniędzy mężczyźnie tez stawał no bo przecież starsza nie może podobać się młodszemu?

Gość gość
moim zdaniem ta stara mu się podoba dlatego.;) równiez miałam długi okres w swoim życiu że podobali mi się starsi mężczyźni a nawet dużo starsi. nie chciałam słuchać gdy jakaś twierdziła że mi to przejdzie. istotnie przeszło.

Gość gość
nieraz brzydota podnieca, bo jest odmienna od tla.wyobraz sobie ze zyjesz od urodzenia w kraju lalek Barbie (Szwecja, Finlandia, o ile nie przytyja za bardzo) i nagle sie zjawi "pieknosc" z PL, Chinka, ciemnoskora-od razu przyciagaja uwage jako cos innego.Jak ktos na co dzien je lososia z szampanem, to rzuci sie na talerz kaszy gryczanej

Gość gość
no jak sie ma jakaś parafilie to i kalectwo, brak kończyn czy nawet 1200kg żywej wagi podnieca. bez przesady, większość ludzi póki co chyba kieruje się przy wyborze atawistycznymi wzorcami(kształtna rumiana, biodrzasta/trójkąt u góry, pewny siebie, itp) a nie jakimiś zakorzenionymi zwyrolcami ;) :P

Gość gość
Rumiana, biodrzasta - to nie u nas w Polsce. U nas najbardziej pożądany jest typ chłopczycy bez bioder, talii - z długimi nogami i przeszczepionym biustem.