Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chory z miłości

Idealna randka

Polecane posty

Gość Chory z miłości

Mam kilka pomysłów ale obawiam sie, ze dla takiej kobiety mogą byc zbyt banalne, a pragnę jej zaimponować... Takze pytanko brzmi: jak wyglądałaby wasza idealna pierwsza randka z wymarzoną kobietą? (lub mężczyzną kobiety tez prosze o pomoc) Proszę o wysiłek ;)

Gość gość
w jakim wieku jesteście?

Gość Chory z miłości
35 ja i 29 ona

Gość gość
weź ja w jakies romantyczne miejsce, wieczorem, jakas ławeczka z widokiem na zachodzące słonce. dla mnie nie ma lepszej randki jak taka w plenerze.

Gość Chory z miłości
a czy na pierwszej randce wypada juz ja zerżnąć? :)

Gość gość
Zachowujesz się jak 35 latek A nie jak nastolatek. Żadnych wyczesanych randkę. Normalnie droga, dobra restauracja i rozmowa. I tyle. Aż tyle.

Gość gość
Do 8.18 jesteś beznadziejny, nie bede zniżał się do twojego poziomu bo musiałbym zapaść się pod ziemię.. ;) To dama jest a nie.. kocham ja i szanuje, bede cierpliwie czekal az odpowiedni moment nadejdzie, by udowodnić jej jak wiele dla mnie znaczy!

Gość gość
Idealna randka: w dobrej kawiarni.

Gość gość
u nas mój chłopak trafił w moje gusta idealnie bo zabrał mnie do mojej ulubionej kawiarni Lajkonik w Katowicach http://lajkonik-pik.pl/pl/katowice-stawowa Jest tam mega kameralny klimat i bardzo czesto tam bywam, pewnie dlatego mnie tam zabrał bo kiedys mu o tym wspominałam :)

Gość gość
Ja miałam kiedyś idealną randkę . Byłam na wakacjach w Gdańsku i zaprosił mnie fajny chlopak którego pznałam na plaży na wieczorny spacer po gdańsku . BYło super zaprosił mnie to restauracji Tawerna Lukulus i tam zjedliśmy fajną kolacyjkę - bylo super romantycznie.

Gość gość
broń Boże na randkę nie do Lajkonik, pomimo że h dobre jedzenie to tam nie ma klimatu intymnego, mozna wpasc szybko coś przekasic. weź ją na jakiś artystyczny wieczorek do Cafe Szafe :-D

Gość gość
Jak kto chce dobrze zjeść na randcęto ja moge polecić dobrą restaurację http://grubalycha.pl/ . Bardzo dobra kuchnia jedzenie pycha w sam raz dla smakoszy.

Gość gość
polecam tam mają pyszna wojskową grochówkę, w sam raz na randkę przed romantyczną noca ;)

Gość gość
Ale te wasze rady są drętwe. Zero polotu, a może coś ciekawszego. Nic dziwnego, że tyle par się rozwodzi jak jedyne na co was stać to kolacja w dobrej restauracji.