Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

city park w Poznaniu opinie

Polecane posty

Gość gość

hej szukam hotelu w Poznaniu na ten weekend i zainteresował mnie city park, wydaje sie być super ale te ceny... ktoś był, warto?

Gość werawer
nie spałam tam co prawda ale jestem z Poznania i doskonale kojarzę to miejsce, bo jak jest jakaś okazja, to idziemy tam z Tż do ich restauracji (rewelacja <3!!) i powiem Ci że warto - obiekt sam w sobie robi ogromne wrażenie, ładnie, czysto, bezpiecznie... wszystko masz na miejscu - restauracja, bar, kawiarnia.. nie wiem jak wyglądają pokoje, ale patrząc na to jak wygląda reszta to brałabym nocleg w ciemno;)

Gość mariuszbx
nocowałem tam kilka razy i mogę polecić, bardzo przestronnie, ładnie a obsługa pierwsza klasa. do tego świetna restauracja i bar.

Gość gość
świetne miejsce, zdecydowanie WARTO!

Gość gość
Bardzo dobry hotel. Trzeba przygotować się na większy wydatek, ale warto - spa, basen, ekskluzywna restauracja no i oczywiście pokoje na najwyższym poziomie.

Gość gość
Ja zdecydowanie polecam. Przede wszystkim ze względu na świetne jedzenie w hotelowej restauracji (jest ich kilka, my korzystaliśmy z tej główniej) oraz piękny i świetnie wyposażony pokój. Obsługa - rewelacja, każdego klienta traktują jak jakiegoś vipa:)

Gość Mariusz Wilczyński
Szczerze polecam ten hotel! Pokoje super, pięknie wyposażone, wygodne, przestrzenne. Nie miałem się do czego przyczepić. A i wieczorem można zejść do restauracji coś zjeść, albo do SPA - co w szczególności polecam! Ceny są wysokie, ale jak na taką jakość - całkowicie uzasadnione. Przy następnej wizycie w Poznaniu z pewnością drugi raz wybiorę ten sam hotel. Pozdrawiam

Gość tosia78
Zarówno apartament jak i całość 10/10! nawet osoby które na siłe chca sie do czegos przyczepic, nie beda w stanie. Teren hotelu ogromny, oferuje nie tylko restauracje (pyszne jedzenie!) ale również bar, kawiarnie czy nawet własne wypieki! Apartament cudowny, pieknie wyposazony, czystość taka że mielismy wrażenie jakbyśmy byli tam pierwszymi goścmi. Obsługa miła, bardzo kulturalna i nie nadasana. ceny spore, ale wiadomo że taki luksus kosztuje. Jesli ktos chce sie wybrac to na pewno nie bedzie zawiedziony.

Gość gość
wspaniałe miejsce, ludzie cudowni, uśmiechnieci - nigdzie nie spotkałam sie z taka serdeczna a do tego profesjonalna obsluga.. pokoje piekne, czysto i pachnaco, do tego hotelowa kuchnia - najlepsza jaka jadłam, a jadałam w wielu miejsach w tym za granica, ale restauracja w city parku bije wszystko na głowe. polozenie ok, nie scisłe centrum, ale dogodny dojazd.

Gość lillu
zdecydowanie polecam.. miejsce luksusowe ale jednocześnie ciepłe, przyjazne i kameralne... pokój rewelacja, a kuchnia...oj;) marzenie, żałuje że byliśmy tylko 3 dni.

Gość gość
jak macie możliwość to jak najbardziej polecam, trochę wydacie, ale za taką jakość warto. przecudowni ludzie i kuchnia <3 miejsce ma swój jedyny i niepowtarzalny klimat

Gość gość
super hotel, byliśmy 3 doby. nasz pokój był piękny i czysty, z aneksem kuchennym. kompleks hotelowy posiada kilka restauracji gdzie serwują wspaniałe, pyszne jedzenie. bardzo blisko do centrum Poznania.

Gość gość
wspaniały hotel, spędziliśmy tam niezapomniany weekend we dwoje... piękny, nastrojowy pokój z własną kuchnią.. wszędzie ładnie i czysto! śniadania pyszne a obiady i kolacje w hotelowej restauracji - obłędne!

Gość januszw
polecam, świetne miejsce zawsze jak przejeżdżam przez poznań to się zatrzymuje. warto spróbować jedzenia w lokalnych restauracjach.