Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAJA665273

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość MAJA665273

Mam 20 lat, mój chłopak 21. Ostatnio przeżyliśmy swoje pierwsze razy bez zabezpieczenia. Doszedł dopiero po kilku minutach po wyjściu ze mnie. Okres miałam pod koniec maja ostatnio. Niestety mam bardzo nieregularne cykle. Dzisiaj mija 32 dzień od ostatniej miesiączki więc nie jest jeszcze źle choć przyznam że już panikuje lekko choć stosunek odbył się w poniedziałek. Stąd moje pytanie jak to w końcu jest z tym płynem z penisa który służy do nawilzania przez mężczyznę. Tego dnia nie miał ani jednego orgazmu więc na 100% nie było tam żadnych "starych"'plemników

Gość gość
zrob test , a twoj chlopak jest bezmyslny

Gość gość
Tylko że test jeszcze by nawet nie.pokazał A okres mam co 29 36dni

Gość gość
ile dni minelo od stosunku ?

Gość gość
3dni

Gość gość
Mój partner nie jest głupi. Gdybym nie chciała to by nic nie było. Po za tym pytam o preejakurat czy jakoś to się nazywa

Gość gość
fakt , oboje jestescie glupi , a twoj chlopak to bezmyslny gowniarz

Gość gość
Chyba mówisz anonimie o sobie. Siedzisz przed ekranem I piszesz coś co Ci do głowy przyjdzie i obrazasz nie wiedząc jak jest. Gdyby był głupi to zrobił by to przed ślubem :)

Gość gość
Oj przepraszam napisze od razu czemu nazywam Go chłopakiem :) jesteśmy od kilku miesięcy małżeństwem dlatego nadal jest dla mnie jak chłopak :)

Gość gość
Skoro miał wytrysk na zewnątrz, to żadnego ryzyka ciąży nie ma.

Gość gość
Bierz pastylki, albo zrezygnujcie ze współżycia, bo wazektomia pewnie w gre nie wchodzi. Po co uprawiasz seks jak się boisz ciąży. Bez sensu zupełnie. I na dodatek bez zabezpieczenia. I przy nieregularnych cyklach :/

Gość gość
Martwię się ponieważ zaczynam studia A to.by mi trochę utrudnilo życie. Zaczelismy współżycie po 6latach chodzenia. Zrobiliśmy to pierwszy raz bez ponieważ chcieliśmy to dobrze zapamiętać. A stresuje się ponieważ dużo czytałam ze ten płyn potrafi także zapłodnic bo zawiera plemniki

Gość gość
Dobrze ze przed studiami przepchnął c***iz.ę.Teraz będziesz już mogła przyjmować gości.

Gość gość
Ale Ty inteligentny... jestem po ślubie c***o!

Gość gość
hmm...skoro nie chcecie się zabezpieczać a jednocześnie nie chcesz zajść w ciąże, powinniście robić to tylko w dni niepłodne. Nawet w przypadku nieregularnych cykli można je wyznaczyć. Wystarczy mikroskop owulacyjny. Z własnego doświadczenia polecam afrodytę.

Gość gość
Bez rozpaczy tylko kropelka na zaklejenie dziury

Gość gość
Znam dziewczyne, ktora chwalila mi sie jak to wspolzyje bez zapezpieczen na zasadzie stosunku przerywanego a ja z niedowierzaniem pukalam sie w czolo. Udalo sie jej tak zajechac okolo roku, na dniach ma rodzic, dziewczyno w preejakulacie moga znajdowac sie plemniki a jesli do tego dochodzi nieregularny okres to mozesz byc w ciazy jak najbardziej. Ja nie wiem o czym Ty myslalas jak doszlo do tej sytuacji, jestes studentka a pomyslunku zadnego

Gość gość
Studentka która ma ci/pę w przedszkolu