Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rajstopy czy ubieracie?

Polecane posty

Gość gość

Drogie kolezanki, ktora z was ubiera rajstopy z gorace dni, jakie i do czego? Czy jest duza roznica miedzy 15 a 8 den? Z jakiej firmy najczesciej kupujecie rajstopki?

Gość gość
jessu nie rob tego swojej pissdzie, dajze jej pooddychać. jesli musisz to tylko ponczochy samonosne

Gość gość
zakładam rajstopy, wstydzę się cellulitu na nogach :(

Gość gość
Ja wlasnie pociagnelam nogi rajstopami w spreyu. Mam pelno pajączkow,no i blade nogi. Swietna sprawa te psikane rajstopy.

Gość gość
nie badz smieszna, chyba by mnie poyebalo zeby sie takim czyms przejmowac i katowac rajtuzami

na pewno nie chodzę w rajstopach w lato.:P Ogólnie nie nosze raczej rajstop-jeśli już to pończochy.;)

Gość gość
Mojego chlopaka bardzo podniecaja moje nozki w takich cielistych z laycra, co zrobic zeby nie bylo goraco w nich?;p sa ciensze niz 8 den? Takie cienkie nie beda sie szybciej rwaly?

Gość gość
Szkoda ze chlopakowi nie podobaja sie takie grube rajtki bo bys sie poswiecila i ubrala takie.

Gość gość
A ciebie nie kreci dotyk nozek w takich rajstopkach?

Gość adriano lopez
hey ggbg :P

adriano lopez dziś jakim rozwinięciem, skoro nasza znajomość tak naprawdę nigdy sie nie zaczęła? ;)

sorry nie mam jakos ochoty na "flirty" na kafe.:P i tak za 10 minut wychodze do kawiarni...;)

dzisiaj jestem nie w humorze wiec lepiej sie nie zbliżać.:D

o wymieniliśmy pare postów, ale to przecież nic takiego...;)

Gość gość
Kurwa piszcie po polsku jak można ubierać rajstopy wy imbecyle

Gość gość
Sram ci na cyce

Gość gość
Ubrać to można choinkę, analfabetko bez szkoły.

Gość Michal w ponczochach
Ja od zawsze noszę pończochy i rajstopy...wiadomo że mnie podniecają,oczywiście jak żona była w pracy to ja prawie codzień zakładałem jej rzeczy,a jak nie było czasu żeby się przebrać to odsunął szufladę i wkładam to i owo między rajtki...raz zapomniałem posprzątać ślady po sobie i parę dni później fajnie noga żony wyglądała z białą plama...ona nic nie zauważyła hihihi...a kiedyś wróciła wcześniej do domu i nagryla mnie przed kompem w jej bieliźnie,a ze akurat miała fajne pończoszki na sobie to sobie wyobraźcie co się działo...tylko później zabronił mi zakładać swoich rzeczy...ale za.to kupowala specjalnie dla mnie hihihi

Gość Michal w ponczochach
Ja od zawsze noszę pończochy i rajstopy...wiadomo że mnie podniecają,oczywiście jak żona była w pracy to ja prawie codzień zakładałem jej rzeczy,a jak nie było czasu żeby się przebrać to odsunął szufladę i wkładam to i owo między rajtki...raz zapomniałem posprzątać ślady po sobie i parę dni później fajnie noga żony wyglądała z białą plama...ona nic nie zauważyła hihihi...a kiedyś wróciła wcześniej do domu i nagryla mnie przed kompem w jej bieliźnie,a ze akurat miała fajne pończoszki na sobie to sobie wyobraźcie co się działo...tylko później zabronił mi zakładać swoich rzeczy...ale za.to kupowala specjalnie dla mnie hihihi

Gość gość
Dawajcie więcej fotek.....dla zabawy ..