Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 40 lat a wyglądam lepiej niż młodsze koleżanki, lepiej niż niejedna 20pare

Polecane posty

Gość gość
Powiedz czemu tak uczepiłaś się 40 czyżbyś jakaś dała ci do zrozumienia że wiek to wszystko co masz bo rozumu to już wiemy że nie masz .i żeby nie było nie mam 40 lat tylko jestem w twoim wieku i wstyd mi za ciebie pusta dziewczyno.

Gość gość
18:35 choćby nie wiem co mi kto powiedział to ja i tak wiem, że jesyem najpiękniejsza, najmądrzejsza, najbardziej uzdolniona. Jestem skazana na sukces a więc sorry :)

Gość gość
No tak patologia to czego tu się spodziewać.

Gość gość
18:50 patologia, księżniczko z kijem w zadzie, to jest nadużywane tu na kafeterii słowo. patologia teraz chla wińsko nad Wisłą a nie tłumaczy tłukom że czarne jest czarne

Gość gość
Przeczytaj co piszesz i kto tu jest tłukiem.chyba nie muszę ci tłumaczyć kim jesteś i czym cuchniesz .

Gość gość
18.10 no ale skad wiesz ile lat maja osoby ktore mijasz na ulicy?? Moze wlasnie mijasz duzo takich ktore wydaja ci sie 30latkami a maja 40. Lub te co bierzesz za 40 maja 60. Lub te co bierzesz za 27latki maja 13? Jak dokladnie to sprawdzilas?

Gość gość
Ja mam 21 lat a wyglądem na 14. I mam jedno dziecko jestem mężatką

Gość gość
"Moze wlasnie mijasz duzo takich ktore wydaja ci sie 30latkami a maja 40. Lub te co bierzesz za 40 maja 60. Lub te co bierzesz za 27latki maja 13? Jak dokladnie to sprawdzilas?" 27 latce nikt chyba nie da 13, zmarszczki mimiczne u każdej już występują. Ale miedzy 2 a 30 czasem mi ciężko zobaczyć roznice :D mój facet jakimś cudem odgaduje wiek 80% osób z dokładnością do 2-3 lat. Testowałam go i na znajomych i na gwiazdach po liftingach na różne sposoby i nie wiem jak to robi. Wagę też potrafi dobrze powiedzieć znając wzrost. Więc bardziej zdaję się na jego niż na swój osąd ;) Z tego co mi mówił to nastki najgorzej odróżnić np. 14latke od 16, i babki po 50-55 roku zycia. A nie takie granice wiekowe które podałas.