Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 40 lat a wyglądam lepiej niż młodsze koleżanki, lepiej niż niejedna 20pare

Polecane posty

Gość gość

tak mówią mi znajomi, ja to widzę w lustrze. denerwuje mnie że w sieci często podważa się taką możliwość. Naprawdę można być w wieku 40 lat piękniejszą niż w wieku 20

Gość gość
wiesz, ładniej na twarzy to ty może i wyglądasz, pewnie zrobiłaś sobie operację to nie dziwota... ale młodo na pewno nie wyglðasz bo tego ci żaden chirurg nie zrobi

Gość gość
Jasne, że można. Nie jedna 20latka jest na dnie. Prostytucja, alkohol, papierosy. Jak taka ma dobrze wyglądać? Wiele dziewczyn nawet o zęby nie dba! Mam taką koleżankę 29lat i ze 6zębów juz nie ma. Mieszka kolo mnie. Z wagą tez się zapuściła z 55kg doszła do 90!

Gość gość
możesz mieć ładniejsze rysy twarzy, być szczuplejsza. ale pewnych rzeczy nie zmienisz. nie masz już tej świeżości, co ta nieszczęsna źle ubrana 20stka, z wystającymi boczkami i źle dobranym makijażem.

Gość gość
znowu stare 40chy chcą się podbudować...

Gość gość
rany boskie, znowu te ryczące czterdziechy :D zrozumcie, ze wy już miałyście 20 lat, ten czas minął, teraz macie 40 i zaakceptujcie to, ze możecie wyglądać jedynie jak MILFy robiące się na młodsze a nie jak młode dziewczyny. To od razu widac po twarzy, ludzie wam tak mówią z grzeczności.

Gość gość
Ja mam pytanie zasadnicze. Czy umiesz robić takie rzeczy życie w łóżku jak 20 latka. Bo jak nie to choooooj z twojej urody.

Gość gość
15:28 mój mąż mi opowiaał, że gdy jego matka miała 40lat to się działoooo.... zachowywała się jak dzierlatka, odziewała się w kuse miniówy, latała po jakichś imieninach u kolegów, koleżanek (samotna matka) i generalnie mówił że na jej przykładze poznał co to znaczy jak kobieta ma 40 lat i wściek bo już czuje że to ostatnie podrygi

Gość gość
a jakie rzeczy w łóżku umie robić niby 20latka, których 40latka nie zrobi? co, loda nie zrobi? nie pocałuje, nie pofika?

Gość gość
zgadzam się z poprzedniczkami. mam 35 lat. nie rodziłam, jestem szczupła, mam długie, naturalne włosy. znajomi mi mówią "wyglądasz jak nastolatka". ale...wyglądam jak nastolatka dla tych komplementujących, również ludzi 35 letnich, dla 20 latków jestem pewnie starszą babką - co najwyżej zadbaną. po drugie - może mam wagę nastolatki, włosy nastolatki, ale na Boga, nie jestem żadną konkurencją dla żadnej nastolatki i nikt mnie z nastolatką nie pomyli! no chyba, że autorka wygląda lepiej, niz gigi hadid. wtedy pokłony ;)

Gość gość
Różnica jest taka, ze jak 20 latka czegoś w łóżku nie zrobi to nic się nie stanie, facet i tak wybierze ją i ją będzie zadowalał, a 40 tylko może się wykazac "umiejętnościami" bo nic więcej faceta przy niej nie trzyma (młodego), faceci sypiają z takimi tylko dla wykorzystania ich do własnej przyjemności bo taka na prawie wszystko pozwoli, nie to co młoda dziewczyna, nad którą facet się musi namęczyć :P. A te milfy się pocieszają jakie to one sa super.

Gość gość
15.31 nie tylko potrafia to samo co 20 ,tylko w dodatku uroda i figura przebic moga ja 100razy.Sorry ale faceci sa wzrokowcami i zwracaja uwage na fajna d**e.A nie worek na glowe i za Ojczyzne :)Takze nie jedna ladna 40 stka bedzie lepsza od paszteta 20+.

Gość gość
Kobiety tak samo jak faceci przeżywają kryzys wieku średniego. Wydaje im się, że mają druga młodość, jednak kochani tak nie jest. 20 paro latka, nawet z lekka nadwaga, nie idealna cera i w byle czym chodzaca lepiej wygląda, niż wypiekniona 40-stka. Ma młodzieńcza świeżość i naturalność, których drogie ryczące 40-stki niestety nie macie :D

Gość gość
Do autorki znudziło ci się obrażanie na temacie o ciążach w wieku 40 lat to założyłaś nowy.

Gość gość
15:38 od paszteta może tak, ale nie od ładnej 20tki. choćbyś pękła ładniejsza nie bedziesz

Gość gość
15.43 tego tez nie wiesz ,nie ma recepty .Liczy sie jeszcze to co bedzie miala w glowie i czym do siebie przyciagnie oprocz seksu i urody.Sa rakiety 40tki i niemrawe ladne i niedowartosciowane mlode kobiety.

Gość gość
Czterdziestki może nie mają świeżości o której piszesz ale mają wiele rzeczy których ty mieć nie będziesz bo jesteś idiotką.

Gość gość
15,43 zycia nie znasz uroda i wiek to nie wszystko :)

Gość gość
15:43 idź się leczyć kobieto...ja jestem jedną z ją komentujących :/ bo mnie szlag trafiał jak jechano tam po 40latkach.

Gość gość
15:49 i tak jak cię ten twój zdradzi to nie ze starą prukwą a z młódką. Zobacz na statystki babo

Gość gość
20 latka będzie 40 a wy już nigdy nie będziecie 20 i to was boli, zwykła zazdrośc, próbujecie się na siłę dowartościować na młodych dziewczynach, że głupsze, że takie, siakie a tak naprawdę wszystko byście oddały by być znów tak "młode i głupie" bo inaczej byście się tej młodosci tak kurczowo nie trzymały tylko zaakceptowały stan rzeczy takim jaki jest, ze zbliżacie się do wieku ŚREDNIEGO.

Gość gość
Do 15.50 sama się lecz bo zakładanie takich tematów i szczucie na inne kobiety jest chore nie ważne ile masz lat

Gość gość
na jakie kobiety? ja mam 40 lat, nie 20, nie szczułam na nikogo ... to ty sie lecz, kolejny łowca prowokacji? nie masz innych urojeń ?

Gość gość
najbardziej mnie nie rozwalają 40tki w ciuchach z Bershki, tylko 60tka w ciuchach z bershki, a znam taką :P

Gość gość
Nie odpisujcie jej nie żywcie trolla.

Gość gość
16:03 sama jesteś troll a ja bede odpisywac komu mi sie żywnie podoba. też mnie śmiesza starsze panie co maja sie za lepsze od mlodych

Gość gość
Wieku nie oszukasz. Znajomi są zwyczajnie uprzejmi. Ale umysł masz na poziomie gówniary ze takie rzeczy publicznie piszesz i oczekujesz pochwał. Musisz być strasznie głupia jak na swój wiek.

Gość gość
Nie odpisujcie trollowi.

Gość gość
16:07 to pewnie taka Rozenkowa

Gość gość
16:07 zamknij juz pysk, psychopatko, pod kazdym tematem to piszesz, lecz się bo masz UROJENIA