Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce byle kogo a samej smutno

Polecane posty

Gość gość

Jak patrzę na związki znajomych to zawsze jedna osoba jest wykorzystywana. I nawet, jeżeli o tym wie, otoczenie powtarza jej/jemu wciąż prawdę, to i tak każdy godzi się na to i nie odejdzie chociaż jest źle traktowana/y. Nie znam szczęśliwych par. O prawdziwa przyjaźń tez ciężko w tych czasach. Jak więc znaleźć kogoś wartościowego? Czy to kwestia szczęścia ? Co mają zrobić osoby ktore są w takiej sytuacji jak JA?:x

Gość gość
związek to wzajemne wykorzystywanie, to są realia. Kogo konkretnego szukasz?

Gość gość
W zdrowych relacjach nie ma wykorzystywania. Ani tym bardziej braku szacunku.

Gość gość
Ja naprzyklad cenie sobie bardziej dobra przyjaźń, od byle jakiej milosci, ale teraz widzę ze każdy facet chciałby odrazu seksu i oni nie wiedza co to przyjaźń, koleżeństwo, takie mamy czasy, internety ,portale randkowe robią swoje, ludziom nie chce się wychodzić z domu. Kiedyś nie było fotki, internetu, portali randkowych i ludzie byli zmuszeni do wyjścia i poznania sie na żywo a poznanie kogoś przez internet, to na dwoj***abka wróżyła. Rozumiem co czujesz ,bo czuje to samo co ty.

Gość gość
ja tez nie moge znalezc.

Gość gość
Nie chce byle kogo a samej smutno x Może dla facetów Ty właśnie jesteś takim byle kim?

Gość gość
gość dziś Nie chce byle kogo a samej smutno x Może dla facetów Ty właśnie jesteś takim byle kim? X Mam taka sama sytuację i w porównaniu do facetow nie mam przerosnietego ego. Inteligentni ludzie wola byc sami, niż być z byle kim. A ilu jest inteligentow ? Garstka. I to bez względu na plec, takze my jesteśmy na wygranej pozycji. Jeśli dorzucić do tego cechy jak zadbany wygląd, opiekunczosc, wierność, dobry charakter,skromność, rozsądek itp to jesteśmy bardzo wysoka liga a kogo weźmiemy ? To leży w naszych rękach a nie facetow którym sie wydaje , ze to oni wybierają kobietę. Może te z niższej półki tak ale nawet i takie mają żądania, manipulują i wymuszają. Ale jak mówię to nie mój sortuj więc na takich "ludzi"nawet nie patrzę. :)

Gość gość
**To nie mój sort i na takich"ludzi"nawet nie patrze, tj.nie interesuja mnie oni ani ich relacje czy tez sposoby na ich stworzenie.

Gość gość
Ja tez nie chce byle kogo, podobam sie mezczyznom, ale nie chca mnie poznac. Tzn wciskaja mi puste gadki jaka jestem piekna, gadaja puste frazesy i najchetniej wcisneliby łapy do majtek. Chcialabym poznac kogos szczerego, normalnego, ale nie mam wielkiego cisnienia, zobacze co bedzie dalej.

Gość gość
Ja tez jestem rozczarowana. Spotykam się od niedawna z facetem, kilka randek za nami a on widać ze marzy o tym żeby mnie przelecieć. Już dwa razy porponował zebym przyjechała do niego do domu, a ja tak nie chcę. Chcę powoli się poznawać a nie po miesiącu lądować w jego łóżku.Czuje się taką presje bo nie wiadomo jak się zachować, z jednej strony jestem dorosła wiec ile mam odmawiać seksu ale z drugiej strony znamu się przecież tak krótko

Gość wyginie DNA
durne baby, wasze geny wyginą i co wam z tej inteligencji? a patologia się rozmnaża na potęgę 100x szybciej, więc jesteście stracone z punktu widzenia ewolucyjnego

Gość gość
durne baby? a możesz uzasadnić? chodzi o to ze nie wskaujemy facetom na 3 randce do łóżka?

Czasem jak czytam Wasze tematy tego typu, mam wrażenie że niektóre z Was nie potrafiłyby być w związku z facetem. Więc po co go szukać. Heh

Gość gość
gośćHeh co masz na mysli? Bo napisales co myslisz, a jakies uzasadnienie? :P

Gość gość
czemu? co z nami nie tak?

Gość gość
Nie dajcie się presji tego napalonego *****cza. Jemu nikt nie dyktuje jak ma żyć,i nie ma prawa wam mówić co macie robic czego nie. Każdy zyje jak chce. On woli się puszczać, wy liczycie na coś więcej, szanujecie sie i za to Was podziwiam. Nie dajcie sie zmanipulowac.

Gość to nie mój tekst
"Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne..., należy tylko być: 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą."

Gość to nie mój tekst
"Ważne też są cechy osobowości, należy być : 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko (np. skok na BANK) czyli 38. zdesperowanym (z miłości) ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym."

Gość to nie mój tekst
"Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany, b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie, c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła, d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. Ważne jest aby nie zapominać jej: 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka."

Gość gość
Znam takich ideałów ale to wyższa szkoła jazdy , nie dla zwykłego przecietniaka. Prawda jest taka ze trzeba coś poczuć i wymagania idą wtedy w kat.

Gość troche już żyje
troche już żyje i powiem tyle, 90% kobiet jest trzepniętych umysłowo, same nie wiedzą czego chcą, a jak mają co chcą to co innego chcą, durne baby

Gość gość
Troche już zyje - a ktos ci każe być z głupią baba?

Gość gość
GoscHeh po prostu ujal innymi slowami to co autorka tematu napisala w pierwszym poście.

" czemu? co z nami nie tak? " Nie to że coś jest z Wami nie tak, tylko jesteście antyfacetowe. Chodzi o Wasze nastawienie, macie nas chyba za nic. Ps. to o mnie? "Nie dajcie się presji tego napalonego *****cza"

Gość 13gość13
kobiety to dziwne stworzenia, często egoistki

Gość gość
A faceci to nie są egoisci jasne A po co wam małżeństwo?z wygody Zdrada?A co tam! Liczę się ja!

Gość gość
Kolejne zebranie królewien z drewna.

Gość gość
....w porównaniu do facetow nie mam przerosnietego ego. x .... jesteśmy bardzo wysoka liga .... xx Napisała to kobieta z nieprzerośniętym ego ;)

Gość gość
Droga autorko jak piszesz o innych ludziach byle kto to widocznie sama jesteś byle kto bo gdybyś była dziewczyną na poziomie to nie miałabyś problemów ze znalezieniem mężczyzny na poziomie. Jest taka zasada ,że swój przyciąga swego, widocznie przyciągasz takich "byle kto" jak sama jesteś. Jakaś tu dziewczyna napisała ,że mężczyźni mają przerośnięte ego, takie jak wy też mają przerośnięte ego dlatego takich samych ludzi przyciągacie.