Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce byle kogo a samej smutno

Polecane posty

Gość gość
No tak, typowe. Kto to napisal? Facet oczywiscie. Trzeba znać swoje zalety i wady a nie wypisywać głupoty na swój temat i uważać się za nie wiadomo kogo z racji płci, a kobiecie ublizac i uważać za obowiązek wszystkie zalety. Prawdziwy mężczyzna potrafi docenić swoją kobietę, to nie jest obowiązek żeby kobieta miala tak dobre strony a jeśli już się taka zdarzy to należy ja szanować i kochać bo jest wyjątkiem i skarbem i to wie kazdy mężczyzna (mezczyzna,a nie facecik z polski). Nie mam zamiaru nikomu ublizac ale dobrze wiecie ze jestescie totalnie nieatrakcyjni dla przedstawicielek plc****eknej z kazdego kraju na swiecie a powiedzieć prawdę to zaraz się pienicie - takie ego :D ( tłumacze dla mniej inteligentnych - ego to fałszywy obraz siebie pozwalajacy przetrwać bez slusznej depresji:D) Wiadomo ze jako obiektywny ideał mam prawo wymagać takiego samego partnera z wyśmiewać gorszych z ich śmiesznym ego

Gość gość
Kto powiedział ze nie przyciagam mezczyzn na poziomie? Nie mam z tym problemu, haczyk jest taki ze zawsze są to obcokrajowcy bo w Polsce takich nie ma.

Gość gość
gość dziś Kto powiedział ze nie przyciagam mezczyzn na poziomie? Nie mam z tym problemu, haczyk jest taki ze zawsze są to obcokrajowcy bo w Polsce takich nie ma. x Tak ich bardzo przyciągasz a ciągle sama i Ci smutno ;)

Gość gość
gość dziś Napisała to kobieta, która potrafi odróżnić człowieka wartościowego od zadufanego w sobie. ego to fałszywy obraz siebie- Dokładnie, uważasz się za kobietę z wyższej półki ale jakoś polscy mężczyźni z wyższej półki Ciebie omijają ;) a jest ich wielu.

Gość gość
Nie jestem autorka :D więc nie próbuj mi d***bac

Gość gość
Wręcz przeciw nie u polakow mam ogromne powodzenie odkad pamiętam i co mi po tym? Widzisz jak się pienisz :D nie możesz znieść prawdy :D rozbawiles mnie hahaha :P

Gość gość
Kto powiedział ze nie przyciagam mezczyzn na poziomie? Nie mam z tym problemu, haczyk jest taki ze zawsze są to obcokrajowcy bo w Polsce takich nie ma. x Wręcz przeciw nie u polakow mam ogromne powodzenie odkad pamiętam i co mi po tym? xx Jestem kobieta ale nie potrafię zrozumieć kobiet ,raz piszą tak a zaraz wywracają kota ogonem. No to jak , zdecyduj się , kto Cie podrywa, jeśli Polaków na poziomie według Ciebie nie ma?

Gość gość
Widzisz jak się pienisz nie możesz znieść prawdy X Prawdy?? O czym? Ty jako człowiek jesteś całkowicie dla mnie obojętna. Możesz siebie uważać za cud świata, ja tylko wyciągam wnioski na podstawie tego co piszesz, może błędne ale jestem przekonana, że nie do końca trafiam kulą w płot. Mówienie o drugim człowieku " byle kto " dobrze nie świadczy a zarazem krzywdzi,kiedys ktoś z polki wyzej może też powiedzieć, że jesteś " byle kto"

Gość gość
Na kafeterii to wszystkie piękne i mądre, odnoszące się w dodatku z pogardą do innych ludzi, do facetów. W Polsce nie ma fajnych facetów? Są ich setki tysięcy, tylko trzeba głowę wyciągnąć z własnej d**y.

Gość gość
Może nie wszystkie, ale ja na pewno z tych fajnych i mądrych a reszta mnie nie interesuje ;) Mówienie o drugim człowieku " byle kto " dobrze nie świadczy a zarazem krzywdzi,kiedys ktoś z polki wyzej może też powiedzieć, że jesteś " byle kto" x Trudno, takie życie. Jestem szczera przynajmniej. Mi ludzie wyrzadzili gorsze krzywdy.

Gość gość
ja szukam wartosciowego faceta.

Gość gość
1. Zwrot "byle kto" w odniesieniu do kogokolwiek jest obraźliwy i źle świadczy o osobie, która takiego zwrotu używa.... 2. Jednak uważam, że lepiej być samemu niż być z kimś niedopasowanym osobowościowo.

Gość gość
bardzo prosto , w ciągu roku można być na ponad 20-tu znanych pielgrzymkach do znanych sanktuariów , na tych pielgrzymkach spotkasz wiele wartościowych osób. Wymienisz wiele adresów , potem będą sympatyczne listy , wspólne pielgrzymki , potem zapowiedzi , wesele , itd.

Gość gość
Trudno, takie życie. Jestem szczera przynajmniej. Mi ludzie wyrzadzili gorsze krzywdy. X I dlatego uważasz, że masz prawo krzywdzić innych? Jak Ty masz prawo krzywdzić to czemu masz pretensje, że inni Cię skrzywdzili, może ich też ktoś skrzywdził kiedyś.

Gość gość
I na tym ma polegać życie? Żeby sobie dopieprzać?bo ktoś kiedyś mi dopieprzył? Zastanówcie się...

Gość gość
po co masz brac byle kogo wez sobie fryzjera albo pielegniarza.. bedziesz wtedy kims :*

Gość gość
to uczesze włoski to podetrze pupcie :P

Gość gość
ewentualnie sprzedawce z obuwniczego :)

Gość gość
A no widzicie moi państwo, lekarz weżnie lekarkę. Nauczyciel, nauczycielkę. Ludzie wiążą się na poziomie swojej inteligencji ,wykształcenia podobnych zainteresowań. Dlaczego policjant nie zwiaze sie ze sprzątaczką? tylko szuka sobie kogoś w swoim środowisko, dlaczego? lub dlaczego osoba która skończyła dobry kierunek studiów nie chce osoby z dysortografia, dyslekcja. Bo taka osoba jest na niskim poziomie, z niska inteligencja, z brakiem ambicji.Wartosciowych osób wolnych jest mało a jak sa to sa capnięci ,bo każdy się oblizuje na dobry towar, czy warzywa klupujecie zwiędnięte, czy chcecie jakościowo dobre?i tak samo jest z ludźmi.

Gość gość
Otoz to..każdy kogos krzywdzi..ty się nie obejrzysz za gorszym od siebie ani nikt lepszy nie spojrzy na ciebie bo też cię uzna za gorsza ..ludzie wiążą się z podobnymi sobie i zawsze tak bedzie.

Gość gość
05;24 Ja zostałam skrzywdzona zraniona psychicznie i fizycznie, bez skrupolow , to samo będę robić ,nademna nikt nie ma litości ,oko za oko, ząb za zab.Nigdy juz nie będę dobra osoba.

Gość gość
Byle kto, wyjaśnijmy sobie to słowo. Otóż byle kto, jest to osoba która mimo waszych starań, was krzywdzi ,to znaczy ty naprzyklad pracujesz ta osoba nie pracuje i patrzy cie wydoić z kasy, lub ty mówisz mile słowa, starasz sie dla drugiej osoby z całych sil a ta osoba w podziękowaniu wyzywa cie od k***w, dziwek ,szmat, dla mnie to już jest chore i to jest byle kto!

Gość gość
Każdy ma inne poglądy ;) Ale dla mnie akurat taka osoba jest bez ambicji i ja bym się z nią nawet nie zwiazala