Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprawa chyba beznadziejna

Polecane posty

Gość gość

jest starszy dojrzalszy , tylko dziwne bo w tym wieku nie ma dzieci( sprawdzone na 100 %) nie mogę odczytać jego intencji... często wpada na mój dział sklepowy, ostatnio mu pisalam , wymienilismy się nr telefonu, przeszliśmy na Ty , flirtujemy po nocach napisał, ale dziwne nie powiedział mi nigdy komplementu no może poza jednym... "jesteś śliczną dziewczyną " a on ciąglę z tekstami do mnie" jestem za stary dla ciebie, mam lustro w domu i widzę jak wyglądam " ostaatnio napisałam mu , że byłam na urlopie 5 dni to dziewczyny mowiły , że nie było go , a dzisiaj jak miałabym być w pracy ale przeniesli mnie na inny sklep to przyszedł raz rano , a drugi raz koło 14 dziewczyny mi pisały , że był 2 razy jak nigdy... akurat musiał przyjść jak mnie nie było..:( może specjalnie ... Zapraszal mnie pare razy na kolację ale odmówiłam bo mnie peszy tak okropnie( on prezes firmy a ja zwykła sprzedawczyni w sklepie)...co mam robić ? może powinnam skończyć tą znajmosc? chyba sobie za dużo wyobraziłam.

Myśle że mu nsię podobasz a nie do końca czuje się chciany lub sam z siebie chce przelotnej znajomosci

Gość gość
tylko, ze ja licze na coś więcej ... tylko nie wiem czy on też... kiedyś jak flirtowalismy pół nocy to mi napisał , że za bardzo mnie lubi , i że robi się troszkę niebezpiecznie " nie chce zebyś mnie polubiła tak jak ja ciebie"

to brnij w to jesli on zobaczy że Ci z Nim dobrze Wam razem jest dobrze to się stanie. Takie są początki Po to się chodzi żeby się poznać i ewentualnie być ze sobą jeśli wam dobrze

Gość gość
Ile jest roznicy lat miedzy wami?

pomyśl też o dzieciach Czy chcesz mieć z tym człowiekiem. Nie wiem jak mają inni ale wydaje mi się ze najbardziej boli niedopowiedzenie nie pewność Jeśli wszystko jest wyjaśnione powinno byc dobrze. Choć w przypadku facetów może być inaczej bo nawet gdy stawiam sprawe jasno to są zazdrośni i acyś tacy urażeni

Gość gość
dzieci? chyba bym chciała... ale jakby chciał to by bardziej zabiegal... tak jak dziś w sklepie był 2 razy akurta jak mnie nie było... a ja tak się stęsknilam za nim

Gość gość
ekspedietnka i prezio. ahhaha

Gość Zoja_00
Coś tutaj nie rozumiem niby chcesz coś więcej, ale jak facet zaprosił Cię na kolację parę razy to odmówiłaś tłumacząc się że on niby prezes a Ty ekspedientka i co z tego. Jak chcesz poznać lepiej jego intencje nie spotykając się z nim? Przecież nie masz nic do stracenia, a i on nie ma możliwości Cię lepiej poznać prawda. A co dziwnego jest w tym że dojrzały facet nie ma dzieci ?

myślę że ona ma lęk że go nie uszczęśliwi i go straci ale to bledne myślenie bo traci go teraz a jedyny sposób żeby dać sobie szanse to dać wam szanse