Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usłyszałam dzisiaj , że jestem prawdziwą matką polką bo ...

Polecane posty

Gość gość

Mam ciężką torbe :-0 ..... Dziwna dziewczyna , chyba szuka sobie koleżaneczki . Cały czas przychodzi , gada do mnie , wypytuje się o pracę i wszystko . Jest gruba zaniedbana , papuguje po mnie wszystko . Docinki jakieś jakbym była na jej poziomie . Obie mamy dzieci w jednej grupie i o tej same godzinie je odbieramy . Wczoraj przyszłam 10 min pózniej to się dziś wypytywała , dlaczego tak pózno przyszłam :-0 . Ciekawska gdzie pracuję bo ciężko znalezć pracę u mnie na 3,4 etatu w godzinach żłobkowych , co robię na telefonie :-0 , czym rano jeżdżę . A dziś to już przegięła . Położyłam torbę na ławce , przebierałam dziecku buty i nawet nie widziałam że mi torbę przestawiła . Za chwilę słyszę , ale torbę masz ciężką , co ty tam kamienie nosisz ? Jak prawdziwa matka polka ! Dziecku picie , moja kosmetyczka , ubranie , notesy bo mam też druga pracę i papiery . Chodzę zadbana , pachnąca , ubrania zawsze na przebranie mam bo akurat niewygodnie mi pracować w sukienkach . W ogóle pyta się czemu mam zły humor itd , strasznie wścibska , papląca baba . Do tego naśladuje moje zachowanie do dziecka i zaczęła się do swojego odzywać tak samo , ta matka polka mnie dobiła . Próbuje się do niej nie odzywać albo ignorować a ta swoje , chyba zacznę przychodzić wcześniej po dziecko :-o

Gość gość
Takie teksty mi dowala jak , np . My to sobie tylko ciuchy pooglądać bo na kupowanie nie stać , lol .. chyba Ciebie . Ludzie sie na mnie dziwnie patrzą .

Gość gość
Ignoruj i zbywaj , jak pyta to zapytaj : Dlaczego pytasz ? To moja sprawa , nie uważam tak itd . Stanowczo .

Gość gość
Ale jestes zaburzona.... kogo obchodzi Twoje życie, wyluzuj...

Gość gość
?????? Widocznie ją tak

Gość gość
Widzisz ze to psycholka Unikaj Zbywaj

Gość gość
Co ty masz 13 lat zeby sie przejmowac opinia kolezanek??

Gość gość
Ani to żadna koleżanka ani znajoma , przyczepiła się jak rzep i sobie pozwala na dziwne odzywki .