Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota1986

Niepłodność Ginekolog Łódź kogo polecacie?

Polecane posty

Gość Dorota1986

Witam. Czy może ktoś polecić lekarza w Łodzi, który zajmuje się niepłodnością? Wiem, że są 3 kliniki leczenia niepłodności : Gameta, Gravita i Salve medica.. ale gdzie się udać, aby osiągnąć swój wymarzony cel ? Pozdrawiam

Gość gość
Ja leczylam sie u dr Gontarka w Gravicie. Polecam. Tak wyrozumialego, cieplego i z pasja do tego co robi jeszcze nie spotkalam

Gość gość
Salve absolutnie odradzam. Moze pan doktor jest wybitnym specjalista ale tak gburowato i chamsko jeszcze nikt mnie nie potraktowal. Wizyta trwa 5 min i dr wyprasza z gabinetu. Zlecs mnostwo bezsensownych drogich badan. Po roku leczenia czlowiek czuje ze stoi absolutnie w miejscu. Ja odeszlam do Gravity i jestem zadowolona z podejscia do pacjentek. Dzieki dr mamy synka.

Gość Dorota1986
Może ktoś jeszcze się wypowie...

Gość Klara34
Zgłoś się do LaVidy, tam na pewno dobrze się tobą zajmą. Doktor Marta Strzecha jest świetnym specjalistą, ale jeśli ona nie będzie ci odpowiadać, to możesz wybrać kogoś innego od nich.

Gość Niebezpieczna_678
tez chodzę do la vidy i od jakiegoś czasu pani doktor prowadzi moją ciąże po cięzkich bataliach o ciążę:) warto się zgłosić do tej przychodni - żadnych kolejek, a lekarze naprawde chcą pomóc pacjentom.

Gość Mamusia

A co z profesorem Malinowskim? Dzięki niemu po wielu nieudanych próbach urodziłam zdrowego dzidziusia za co będę mu wdzięczna do końca życia 🙂