Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy idzie zmienić swoja osobowość?

Polecane posty

Gość gość
Boje się tez nawiązywać nowe znajomości, bo niektórzy jada odrazu po mnie jak po łysej kobyle a ja jestem bardzo ale to bardzo wrażliwa, az zanadto i nigdy nikogo nawet od suk nie wyzwalam, za to mnie tak.

Gość gość
Autorko, jak widzisz, już odzywają się kretyni, więc za dużo nie podyskutujesz...

Gość gość
Boje się tez nawiązywać nowe znajomości, bo niektórzy jada odrazu po mnie jak po łysej kobyle a ja jestem bardzo ale to bardzo wrażliwa, az zanadto i nigdy nikogo nawet od suk nie wyzwalam, za to mnie tak.

Gość gość
Kazdy wyzywa cie od suk ? :D

Gość gość
Wszystko ma swoje przyczyny. Nie zachowuj sie jak wyszczekana suka, to nie będą cię wyzywać od suk, proste.

Gość gość
19;39 No tak sa jeszcze fajne osoby.

Gość gość
Wyszczekana suka to jest przy budzie i nie życzę sobie, żebyś tak do mnie pisała.

Gość gość
Za mało / za dużo agresji

Gość gość
ok dzięki, zrobię.

Gość ekspert od MBTI
no i co Ci wyszło ?

Gość gość
Typ osobowosci architekt. Umysł introwertyk 82%,energia intuicyjny 58%,natura logika57% taktyka70%, identyfikacja czujna83%

Gość gość
19;26 Po czym to stwierdzasz, ze jestem wyszczekana suka co?

Gość gość
Żeby zmienić osobowość musiałyby być do tego odpowiednie warunki. Jeżeli nie jesteś lubiana, takie warunki poprostu nie zaistnieją. Mam podobny problem jak ty i uważam, że jeśli tak Ci się układa w życiu to znaczy że TAK MA BYĆ!! Masz cierpieć, masz czuć się samotna przez lata. Takie jest przeznaczenie, a przeznaczenie, co pokazało mi życie, istnieje, chociaż długo tego nie widziałam.

Gość ekspert od MBTI
też mam taką jak ty INTP to rzadka osobowość ma ją ok. 1,5 % kobiet tylko a osobowości jest 16 :/ jesteśmy niezrozumiane przez społeczeństwo

Gość ekspert od MBTI
a nie sorry ty jesteś INTJ no to jeszcze rzadsza :) ma ją 0,9 % kobiet a zgadza sie mniej więcej opis? bo różne rzeczy czasami ludziom wychodzą

Gość ekspert od MBTI
kobieta analityk to bardzo rzadkie połączenie nawet u mężczyzn jest to dość rzadkie tak w ogóle ok. 75% kobiet to uczuciowcy a tylko 25% kierują sie logiką, faktami sporo jest ISTJ ale INTJ są tylko w necie w zasadzie

Gość gość
MAM INTP-T, 3%

Gość gość
Tu autorka, kiedyś mi koleżanka dawno powiedziała może cie zmienić ktos albo coś. No pracuje 10lat w jednej firmie i z nikim nie nawiązałam wspólnego języka, zawsze było tylko cześć, cześć i nic więcej, czytam książki psychologiczne ale nie pomagają, widocznie mam ciężką osobowość. Osobowość jest ważna, bo prezentuje to kim jesteśmy.

Gość gość
Tu autorka, kiedyś mi koleżanka dawno powiedziała może cie zmienić ktos albo coś. No pracuje 10lat w jednej firmie i z nikim nie nawiązałam wspólnego języka, zawsze było tylko cześć, cześć i nic więcej, czytam książki psychologiczne ale nie pomagają, widocznie mam ciężką osobowość. Osobowość jest ważna, bo prezentuje to kim jesteśmy.

Gość gość
bo z ludźmi nie ma o czym gadać tylko mecz, piwko, seriale, kosmetyki nudne głupawe przyziemne tematy można zdechnąć od samego słuchania :/

Gość gość
20;49 Tak zgadzam sie z opisem.

Gość ekspert od MBTI
nie da sie specjalnie zmienić osobowości wszystko wynika z funkcji poznawczych to dużo nauki można zacząć od przeczytania poszczególnych funkcji wszystko po angielsku bo Polska jak wiadomo jest 100 lat za murzynami http://www.cognitiveprocesses.com/ kobieta INTJ zawsze będzie niezrozumiana bo to bardzo rzadka osobowość

Gość ekspert od MBTI
Ja na przykład mam dominujące introverted thinking wewnętrznie sobie myślę w spokoju, lubię ciszę, jestem konkretna, nie znoszę emocjonalnych wiecznie płaczących osób. Nie lubią lania wody, chyba że mnie najdzie na trolling ale w relacjach mało mówię i konkretnie

Gość gość
Jeszcze inni mówią o mnie ze jestem ładna, mila, spokojna w pracy skrupulatna i co z tego mam ze tak mówią? nikt ze mną nie rozmawia, nie lubią mnie w pracy a jeszcze inni wykorzystują moja naiwność, zostałam skrzywdzona pobita, przez byłego chłopaka. Dlatego zależy mi by zmienić siebie, zmienić osobowość, bo wyglądu nie zmienię, zresztą uroda minie.

Gość sge3535353
tego nie zmienisz - to jest zapisane w twojej dacie urodzenia.

Gość gość
a miałaś jakieś zaburzone dzieciństwo ?

Gość gość
to próbuj z nimi gadać można mieć c*****e kontakty z ludźmi na studiach... ale w pracy trzeba miec przynajmniej poprawne żeby cie nie w******i z roboty że utrudniasz prace

Gość gość
21;31 W dacie urodzenia czy ja wiem, mam koleżankę w tym samym dniu, miesiącu i tego samego roku się urodziła co ja i ona wyszła za maz bardzo szybko, relacje z ludźmi na fb widzę ma dobre a ja samotniczka cale zycie, ktora ciągle ma z czymś podgorke.

Gość gość
Dzieciństwo miałam bardzo ciężkie, z tego co wiem moja matka będąc ze mną w ciąży, ciągle płakała przez swoja toksyczna matkę, która ja w dniu ślubu okradła. Rodzice moi wprowadzili się do domu w surowym stanie ,nie było okien, drzwi nic nie było, dorabiali sie wszystkiego sami, było im strasznie ciężko i przyszłam wtedy ja na świat. Pamiętam ojca ze byl dla mnie w dzieciństwie strasznie surowym ojcem, źle go wspominam, lubial pic a potem rodzice wzięli rozwód. Zaluje ze mnie matka nie wyskrobała!