Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne uczucie do przyjaciela?

Polecane posty

Gość gość

Opowiem Wam moją historie. 10 lat temu poznalam mojego kumpla ( przez mojego już byłego). od tamtego czasu sie kumplowalismy, chodzilismy razem na wesela, rozmawialismy na rozne powazne tematy itp wtedy on chciał być ze mną a ja nie za bardzo (juz nie pamietam o co m chodzilo) ale nadal utrzymywalismy kontakt jako taki. Jest b.inteligentnym mezczyzna i to w nim mi sie zawsze podobalo i ze zawsze potrafił rozmawiac na kazdy temat, doradzic, wspierac..On poznal dziewczyne, ja chlopaka, potem on zerwal z nia ja nadal ze swoim bylam, poznal kolejna.. potem mi moj chlopak sie oswiadczyl, teraz mijaja 2 lata od oswiadczyn a my nie mamy terminu, niedawno oni sie zareczylii wkrotce slub. Jak sie dowiedzialam ze sie zareczyli to cala noc nie spalam.... takie dziwne uczucie mnie ogarnelo, nie wiem nawet jak to nazwac zazdrosc? żal? smutek ze go odrzucilam wtedy? Nie potrafie tego ogarnac i nie wiem co myslec i co robic ;/

Gość gość
up up

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
tacy są faceci, mój ex bardzo szybko inna znalazł zapłodnil itd.