Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imprezy firmowe tylko dla pracownikow czy tez dla meza zony

Polecane posty

Gość gość

jak to u was wyglada

Gość gość
W wiekszosci firm tylko dla pracownikow, a jesli jest firma ktora zaprasza z zonami/mezami, to tez na co którąś impreze, napewno nie na kazdą.

Gość gość
Wyłącznie dla pracowników.

Gość gość
U męża w pracy raz na imprezie integr. były też żony, a wszystkich imprez było około 8 przez 6 lat. Super impreza była wtedy ;)

Gość gość
kiedy spracowalam w takiej firmie produkcyjnej i byla impreza erodzina. maz , zona dzieci.

Gość gość
u mnie w firmie można brac osoby towarzyszące,ale nikt nie bierze, ja tez nie po cholere mi maz na imprezie integracyjnej

Gość gość
U mnie tylko pracownicy. U mojego męża całe rodziny. W zimie robią taka potańcówke z wyżerką, z Mikołajem dla dzieci, latem zawsze wyjazd do ośrodka wypoczynkowego bedacego własnością firmy, na 3 dni, z wyżywieniem, prezentami dla dzieciaków itd. Do tego ma jeszcze wczasy pod gruszą, nagrody itd. Firma produkcyjna, branża lotnicza. Fajnie jest.

Gość gość
W mojej firmie można, ale nikt nie bierze. Powstały jakieś "związki", wieloletnie romanse, w jednym przypadku zakończone ciążą i dzieckiem. A najlepsze jest to, że jak nagle zjawi się czyjaś żona, to "lojalni" koledzy kryją takiego typa...

Gość gość
Jak jest zwyczaj, że się nie bierze małżonków, to ludzie zachowują się jak psy w potrzebie spuszczone ze smyczy. Dosłownie.

Gość Gośka8512
Jeśli festyn integracyjny to z rodzinami, jeśli wyjazd to tylko pracownicy. U nas takimi imprezami zajmuje się http://dionizos.info. Raz w roku jest fajny festyn z koncertem gwiazdy, mnóstwem atrakcji dla dzieci, furami jedzenia i piwem. Pracownicy to naprawdę lubią i tłumnie się pojawiają.