Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jechać tam do pracy czy zostać?

Polecane posty

Gość gość

W tym roku pisałam maturę i zaczęłam pracować w markecie na hali z podfirmy. Przyzwyczaiłam się do tej pracy, poznałam fajne osoby w moim wieku, szłam zawsze na rano, i szkoda mi teraz z tego rezygnować. Od poniedziałku mogę zacząć pracę do końca lipca w Niemczech, codziennie dojeżdżałabym 2 godziny tam i 2 godziny z powrotem, praca na trzy zmiany. Jechałabym z chłopakiem i innymi ludźmi. Zarobiłabym tam więcej niż tu, odliczając pieniądze na paliwo, pieniądze zawsze się przydadzą. Jest to praca na produkcji. Nie wiem czy dam rade fizycznie. Z jednej strony chciałabym spróbować a z drugiej nie wiem, nie jestem pewna, szkoda mi pracy w tym markecie bo lubię tych ludzi, elastyczny czas pracy, koleżanka miała od lipca chodzić ze mną i codziennie o tym mówi, dzisiaj kolega napisał czemu mnie już nie ma, plusem tej pracy jest to, że jak źle się czuje, mam inne plany to po prostu nie przychodzę. Co zrobić? Dzisiaj mam jechać i podpisać umowę. Nie chce żeby chłopak się na mnie obraził kiedy się rozmyślę przy podpisywaniu bo taki jest. Albo żeby poznał inną...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować