Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliwia1290

Jak mam się sama przygotować do matury 2017?

Polecane posty

Cześć wszystkim ! Zdawałam maturę w 2015 roku. Obecnie studiuję wieczorowo. Muszę poprawić wynik matury z historii i wosu oraz napisać rozszerzony polski (po raz pierwszy).Będę musiała pogodzić studia z nauką do matury. Mam kilka pytań: 1) Jak wypełnić podanie ? (chodzi mi o uzyskanie tylko aneksu do matury) 2) Jak napisać uzasadnienie do zmiany miejsca pisania matury (mam 400km do macierzystego liceum z miejsca obecnego zamieszkania) 3) Jak się przygotować do matury z historii? Wystarczy vademeuum z operona z 2015r + stara książka do historii, rozwiązywanie zadań z bazy CKE? Jest jakiś dobry podręcznik/repetytorium/vademecuum? Potrzebuję 80-85% z egzaminu (w zależności od wyników z pozostałych egzaminów). 4) Jak się przygotować do matury z wosu? Wystarczy vademeuum z operona z 2015r + słuchanie wiadomości + rozwiązywanie zadań z bazy CKE? Jest jakiś dobry podręcznik/repetytorium/vademecuum? Potrzebuję 80-85% z egzaminu (w zależności od wyników z pozostałych egzaminów). 5) Jak się przygotować do matury z polskiego na poziomie rozszerzonym? Wystarczy przeczytanie bazy lektur + pisanie wypracowań? Jest jakiś dobry podręcznik/repetytorium/vademecuum? Potrzebuję 80-85% z egzaminu (w zależności od wyników z pozostałych egzaminów). 6)Jakieś dobre rady/sugestie? Z góry dziękuję wszystkim za pomoc. Będę wdzięczna, jeżeli odpowiecie na moje pytania - pomożecie mi

Gość gość
Jeśli chodzi o przygotowanie z matematyki, to polecam - http://livro.pl/vademecum-matura-matematyka-galeska-ewa-calka-robert-sku1128946049.html Bardzo konkretne opracowanie, dobre ćwiczenia, przerobisz wszystkie zagadnienia, które powinieneś znać, ale faktycznie - pracy jest sporo. Ale jednak to trzeba dobrze przepracować, tym bardziej w przypadku matematyki, która jest mocno wymagająca.