Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowa bajka

Polecane posty

Gość gość
Chciala wiedziec jaki jest no to juz wie! Ja tylko ostrzegam.Piszę prawdę i jestem zupełnie zdrowa psychicznie.Aha w całym domu jedynie stare używane meble tylko takie na jakie ją było dtac bo on twierdzi ze jemu nie trzeba ani stolu ani krzeseł ani łózka a prykryc to sie byle smatą moze Talie są niestety realia .Jesli komus sie nię podoba ze piszę całą prawde o nim to juz problem tej osoby a nie mój.Trzeba sporej siły psychicznej i fizucznej zeby z kimś takim wytrzymać.Wiem co mówię.Dzieci traktuje jak rywali o rownych sobie a nie osoby ktore sie wychowuje i o ktore się należy troszczyć.

Gość gość
Dlaczego rąbniętą psychiką?chciałabyś mieć tak mocną psychikę miec jak ja mam .Ktoś inny przy nim i calej jego rodzinie to kuż by dawno w wariatkowe wylądował jeszcze długo by opowiadać oj długo.Wiecie ze jak im mydla zabraklo to jego ojciec do wany proszek do prania sypał.Tak wiem kosmarne i niepojęte a nawet wrecz tragiczne .To tyle ide bo nocian jedzie na impreze .

Gość gość
Dlaczego rąbniętą psychiką?chciałabyś mieć tak mocną psychikę miec jak ja mam .Ktoś inny przy nim i calej jego rodzinie to już by dawno w wariatkowe wylądował jeszcze długo by opowiadać oj długo.Wiecie ze jak im mydla zabraklo to jego ojciec do wany proszek do prania sypał.Tak wiem koszmarne i niepojęte a nawet wrecz tragiczne .To tyle ide bo bocian jedzie na impreze .

Gość gość
Kobieto, daj sobie na wstrzymanie! Tutaj nikt nie chciał niczego wiedzieć! Poczytaj spokojnie ten temat. Odwaliło ci na maxa buhahahahahah

Gość gość
Nie mi nie odwaliło i proszę mnie nie obrażać.Anka Komorowska napisała że on taki nie jest to jej napisałam jaki jest i szlus.Po co ma sie wkopac w bagno..zres tą zrobił dzieciaka juz dwa kroki od domu taki swiety.Wiadomo ze on umie grac a jak bym jej nie napisała prawdy o nim to ona nadal by zyła w niewiedzy i zakłamaniu.Nie stuka atakować Bogu ducha winną żonę..twierdząc że nie "zasługuje na rodzine"no tak on zasługuje faktycznie.;-)

Gość gość
Po tym jak sie władniwgo dziecka wyparł i jak ją do aborcji zmuszał to już najlepiej zasługuje.Jak ma sieć czuć biedna zona po takich slowach?zona ktora wbrew wszystkiemu i wszystkim jednak postawila mu sie i urodzila i pokochala ze wszystkich sił to dziecko,oboje dzieci .Jak ma sie czuc matka ktorej jako jedynej zalezy na dzieciach a ktora slyszy ze nie zasluguje na rodzine a niby dlaczego nie zasluguje?Anno K!

Gość gość
Po tym jak sie władniwgo dziecka wyparł i jak ją do aborcji zmuszał to już najpewniej zasługuje.Jak ma sieć czuć biedna zona po takich slowach?zona ktora wbrew wszystkiemu i wszystkim jednak postawila mu sie i urodzila i pokochala ze wszystkich sił to dziecko,oboje dzieci .Jak ma sie czuc matka ktorej jako jedynej zalezy na dzieciach a ktora slyszy ze nie zasluguje na rodzine a niby dlaczego nie zasluguje?Anno K!

Gość gość
kobieto weź się ogarnij i nie rób z siebie wariatki większej niż jesteś.

Gość gość
Z jakiej racji mnie obrażasz?co to za slowo ogarnij sie ?widac masz ubogie slownictwo..nie znasz innych slow?Niby z czym i dlaczego mialabym sie ogarnic?masz z tym jakiś problem ze piszę prawdę??Wariatką to chyba ty jesteś bo ja napewno nie.Ja jestem oaza spokoju i juz dawno nauczyłam sie być cholernie silna i twarda .Czemu wyzywasz mnie od wariatek?przezyj z kims takim miesiąc przynajmniej to pogadamy .Mnie nic nie złamie i z rownowagi tez nikt nie jest w stanie mnie wyprowadzić..mimo tego ze żyję z szajbusem i teoretycznie mialoby mi sie to udzielac ale tu cie rozczaruję...z moją psychą jes cze nigdy nie było lepiej:-)Nie indycz sie tak bo ci żyłka pęknie.:-)Ide bo mam gosci.

Gość gość
to miała być bajka, nie prywata, prywatę każdy ma własną, problemy też każdy ma własne

Gość gość
Ja rozmawiam z Anną!Pamiętasz Anno jak rozmawialysmy przez telefon o nim i o mojej ciąży?.Wiem ze ty go po tych wszystkich latach próbujesz odzyskac i kontaktujesz sie z nim wez jednak pod uwage to co napisalam o nim powyzej i to ze on ma dziecko w drodze(na boku)znasz ją byłas raz jedyny z nia jej mezem i z nim na piwie jak przyjechalas z gornego.Zycie to nie bajka.!

Gość gość
no to może nie tu ta rozmowa, co? nie każdego interesują te sprawy

Gość gość
Annę interesują.Wiesz Bozena wtedy powiedziała ze dobrze ze nie jestescie razem bo ty podobno byłas dziwna i nie pasowalas do niego.Tak na marginesie to wg.Bozeny zadna do niego nie pasuje bo Bozena zniszczy kazdą ktora spróbuje sie do niego zblizyc choc on z nia slubu nie ma .

Gość gość
Zycie to życie a nie jakieś durne bajki!!Bajki są dla dzieci.

Gość gość
the end, fine, koniec, kaniec, fin

Gość gość wiesz kto
_anna_ długo będziesz się znecac nade mną? To jest normalne wg Ciebie?

Gość gość
Anna Anna Anna. Karma wraca ;)

Gość gośćgośćżaba
Jala znowu karma przestancie!trzeba w Boga wierzyc a nie w jakąś karmę!

Gość _Anna_
No cóż...trochę mnie jednak śmieszyć to zaczyna... Przepraszam zatem, jeśli zobaczyłaś we mnie kogoś, kim nigdy nie byłam. Nie pod moim adresem powinnaś czynić te żale. Jeśli w ogóle chcesz je z siebie wyrzucić, to może bezpośrednio do osoby, przez którą tak cierpisz...jak mniemam -przez swego męża. Pytanie, skoro tak cierpisz, to co Ciebie skłania do tego by nadal trwać u jego boku? To nie ta druga, trzecia, czy czwarta z kobiet, jest temu winna. Jestem tylko tym kim jestem. Jedną w wielu kobiet o imieniu Anna. Czy każda z nich zatem będzie celem Twego ataku?

Gość gość
Kogo miałam zobaczyć? Emocjonalna oszustke !

Gość gość
Kobito urojenia masz jakies.Anna nie eyjasniaj bo i tak nic nie dotrze do tego pustego lba.

Gość gość
Takiego trola to tylko ignor uratuje.Zaraz zmieni osobe Na kolejna do wylewania pomyj ze swego zycia. kobieto z tego niedozywienia mozg ci sie zlasowal slonko :P zal takich osob co to w kazdym widza tego zlego tylko nie w sobie.

Gość gość
Kobieta zdesperowana jest żałosna :(

Gość gość
Widać kto kogo atakuje i kto epitetemi rzuca.Wstydu nie masz.!

Gość gość wiesz kto
18;58, 19:14, 19:18 to wpisy innego gościa. Anna niech się domyśli!