Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Funcik spada, za chwile zaczna spadac ceny mieszkan w UK

Polecane posty

Gość gość

Czas kupowac funciki za zlotowki, a pozniej mieszkanie w UK. Zyc nie umierac. W koncu :)

Gość gość
Tak, teraz bedą rozdawać nieruchomości za darmo.

Gość gość
Bueheheeeee tylko cymbał kupuje mieszkanie w uk, syf grzyb i karton gips brak bojlera rury nieizolowane glosne prysznice hahah, lepiej kupic w PL gdzie brak ciapatych i jakosc super

Gość gość
Ooo tak bo w PL jest najtaniej. I polskie stawki już się zrównały z zachodnimi. Jest powszechny dobrobyt. No może nie akurat dla ciebie. Ale przecież czy wam ktoś obiecywał że w zdrowym polskim kapitalizmie każdy buc będzie bogaty?

Gość gość
Dzisiaj funcik po 5.34, czas kupowac chyba.

Gość gość
Jak kupować jak ty przecież kasy nie masz? Gdybyś miał kasę to byś nie zadawał głupich pytań.

Gość gość
Tyle co ja mam, to nawet na oczy nie widziales kawalerze.

Gość gość
Tyle co masz to ma kazdy ciapaty czy murzyn w uk :D cwelu

Gość gość
Hahaha dobrze im tak Wykupia im teni śmieszny kraik "proud to be British " :D:D

Gość gość
Żeby kupować to trzeba mieć kasę. Ja mam i tanio to mogę kupić w PL, ale tylko głupiec inwestuje w tym śmiesznym kraiku z obrzeży Europy jakim jest PL.

Gość gość
Ceny wcale nie spadną tylko będą rosły w wolniejszym tępie. W ciągu ostatniego roku wartość mojego domu wzrosła o 50tyś. Teraz za każdy rok ma wzrastać o 7 tyś mniej... Nie będzie wielkiej taniochy. Czasy w których 3 bed w 3 strefie Londynu można było kupić za 180tys nie wrócą.

Gość gość
No tak ale tak tanio jak jest w PL to w UK nigdy nie będzie. PL górą bo tu wszystko jest za pół darmo!

Gość gość
Ty obesrany angielski lizodupcu, w uk nawet dobrego zarcia nie macie. Nie macie polskich przysmakow kaszanki golonki i grilla na wolnym powietrzu. Uk smierdzii starymi dywanami.

Gość gość
To prawda. W PL jest niezmierzone bogactwo i perspektywy rozwoju niespotykanego w innych krajach. Tu jest coraz lepiej a w UK jest coraz gorzej. PL będzie najbogatszym krajem Europy i to już lada dzień.

Gość gość
Kto wypisuje te brednie? Chyba cale zycie w domu gnije na utrzymaniu matki i wymysla te bajeczki. Zero wiedzy o zyciu i sytuacji w UK i PL, cenach itd. Ignorowac trzeba

Gość gość
Nie jem takiego główna jak golonka czy kaszanka :D nikt o zdrowych zmysłach nie zapycha sobie tym świnstwem żył. Potem pełno na ulicach panów "w ciąży" :D poza tym jeśli jedyny powód dla którego mamy wracać do pl to golonkana i kaszanka to rzeczywiście jest do czego wracać haha

Gość gość
Pycha salcesonik z wiejskim chlebem i musztardą zaraz sobie ukroje.

Gość gość
cóż,trzeba powiedzieć prawdę, wychowałam się w w PL w szarym betonowym bloku, który nie jest nic ładniejszy od tych domków angielskich dla pospólstwa. Ci co mówią że tu śmierdzi dywanami,to właśnie w takich domkach mieszkają bo na lepsze ich nie stać tak jak nas nie stać na apartamentowce w Polsce ale jak się rozejrzymy,to bogaci Anglicy mają chaty cudowne tylko skąd mamy to wiedzieć,nie wpuszcza nas tam :D Ale mi to wisi,dla mnie jest ważne zdrowie,rodzina,pokój i spokój , nigdy nie dążyłam do bogactwa,bo od tego wywraca się we łbach

Gość gość
No to wcześniej będziesz bogata w PL niż w UK. Wiesz dlaczego? Bo w PL jest baaaardzo tanio i tu nie trzeba aż tyle zarabiać. Nie mam racji?

Gość gość
Jak się rozejrzysz y****a swinio, to bogaci Polacy mają trzykrotnie piękniejsze domy niż Anglicy. Liz jaja chłopowi świnio, bo cię wyyebie z domu i pójdziesz do arabusa albo pod most.

Gość gość
Nie trzykrotnie tylko trzydziestotrzykrotnie. PL jest taka piękna że aż dech zapiera. Takie dajmy na to Mazury to wyjątkowa sprawa. Tego przecież nie ma nigdzie na świecie tylko tutaj. Luksus za bezdurno bo tak niskich cen nie uświadczysz nawet w Zanzibarze. A kobietki palce lizać. Chętnie i niewymagające. Masz wzięcie od pierwszego podejścia.

Gość gość
Jeszcze dodam, że każdy z moich znajomych ma jacht na Mazurach i zarabia ponad 10.000 zł /mies czyli tu można żyć dostatnio jak u Pana Boga za piecem! A taniutko jest że aż Hej!

Gość gość
A salceson jest dostępny na Mazurach zawsze ze świeżego uboju podobnie jak kaszanka ekologiczna. Grilować można wszędzie pijąc najlepsze i najtańsze piwo pędzone na chmielu mazurskim. Czyż to nie jest wspaniałe?

Gość gość
Masz rację, Mazury są tylko w Polsce. Kolumb się znalazł. Argument z d**y. Chyba poza płot swojej wsi nie wylazłeś skoro się podniecasz czymś tak malo atrakcyjnym i pospolitym jak Mazury, ciołku...