Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulalala la

Czy spotkałyście się kiedyś z taką sytuacją u ginekologa?

Polecane posty

Gość Ulalala la

Do tej pory było tak, że najpierw badał mnie wziernikiem na fotelu a kiedy już wstałam i założyłam majtki to prosił o badanie piersi. Dziś rano poszłam do innego chociaż nie byłam zapisana ale miałam powód. Jakie było moje zdziwienie gdy kazał mi się rozebrać od razu z majtek i ze stanika. Czy to normalne? Wcześniej tak nigdy nie miałam.

Gość gość
NIe . Najpierw wziernik i badanie. Potem się ubiersz i badanie piersi. Albo odwrotnie. Nigdy całkiem na golasa. Zgłoś go na policje i po krzyku.,

Gość gość
Dobry ginekolog bada piersi za każdym razem. A to kiedy, to zależy d lekarza.

Gość Ulalala la
Ja rozumiem, że bada piersi ale czy do badania piersi trzeba koniecznie być cała nago? Przecież jak zdjęłam majtki i biustonosza to już nic więcej na sobie nie miałam.

Gość gość
To LEKARZ a ty wstydzisz sie lekarza?

Gość gość
Oj no... chciał sobie popatrzeć na ciebie i tyle...jakiś zboczek pewnie...

Gość gość
poka fotę to powiemy Ci czy chciał popatrzeć czy jakiś p*****lnięty

Gość gość
Nie bo zawsze przy całym badaniu nawet na fotelu jest mąż i nawet gdy jest zboczy ginekolog musi uważać. Raz jeden zboczony ginekolog chciał wyprostować męża to powiedziałam że mam prawo do obecności męża i odchodzę razem z nim. Przeprosił i mąż mógł być.Bo kretyn ginekolog nie chciał mieć nieprzyjemności z tytułu naruszenia Praw Pacjenta. Myślał że trafił na jakąś niedorobioną. Mam prawo mieć nawet w szpitalu wiec mam bo się nie wstydzę męża i nie mam intymności z ginekologia! Do debila co wyśmiewa wpisy ogarnij się matole i cywilizuj! !!

Gość dawca spremy
Co to za różnica czy masz biustnosz przy badaniu czy jesteś nago? i tak jesteś bez majtek

Gość gość
Na plaży wszystkim pokazujesz goliznę i jesteś zadowolona.Lekarz widział różne cyce i piz.ę.

Gość gość
Co to za cnotka nie ****awka to pisze.

Gość gość
Tak czy tak ginekolog się podnieca na widok zgrabnej młodej dziewczyny. Z tą obecnością to jest tak że podczas pierwszej obecność mój mąż był podnieca ny ale przy następnych to już normalka. Tak że gdy badano rozwarcie przy porodzie nic go nie dziwiło. A piersi raz pokazał mężowi jak badać i to wszystko. Tak samo osłuchiwanie tętna płodu dziecka kilka razy dziennie pokazał mężowi ginekolog jak to robić. Wiadomo że wstydzenie się męża to dalekie od izolowane się od ukochanej osoby.