Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Reakcja meza na swiadectwo syna

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Syn mojego meza (moj pasierb) dostal na swiadectwie same 4 i dwie 3. Zachowwnie dobre. Dostal takie oceny dzieki mnie bo ja sie nim zajmuje a z matka biolog nie ma kontaktu.. Yczylam go duzo ale wiem ze nie jest glupi i ze stac go na wiecej... Chcialabym by byl bardziej ogarniety zyciowo juz nie w sensie nauki ale w relavjach z kolegami itp. Bo np opowiada i wmawia koledze ze w chorwacji jest50stopni upalu itp jaaa jemu tlumacze ze40 a on kloci sie ze 50.nie moze szybko zawiazac sznurowek czy szybko zalozyc zegarka. Jak sie nir upomni go by bral leki myl zeby czy umyl uszy twarz to tego nie robi. Dzis max dzwonil pytal jak swiadectwo to odpowiedzialam''jest ok alr mogloby byc lepiej''to mni pojechal nakrzyczaaal na mni ze ja sie jego syna czepiam itp!! Ja wieczorami sir z nim uczylam pilnowalam a on wkolko np zeszyty zle spakowane itp za glupoty zbieral dwojki za brak cwiczen bo pakowal sie na zly dzien itp. A chodzi do 5klasy...no a maz go broni poblaza ze po co ma byc niewiadomo kim itp

Gość gość
Ja widze jacy sa inni chlopcy. Sa ogarnieci a nasz nir wie kiedy maja wycieczke lub dokad jada nir wie nic o zyciu wg mnir ma myslenie jak 2go klsista np bal sie ostatnio muchy bo mowil ze ma jad. Albo inne rzexzy opowiada ktore sa nieprawda

Gość gość
Jezuuuuu to znowu ta od pasierba co męża zmusiła do slubu.

Gość gość
Jak niedopilnowywalam syna w lekcjach olewala.m i chcialam by dostal nauczke w postaci zlej oceny to bylam zla itd a jak pilnowalam np robilam dyktanda to on plakal nad tym a ojciec go bronil ze co ja wyprawiam ze dziecko placze i sadzal go do bajek i gier wiec czy ucze czy nieucze to jestem zla bo nie jestem biolog matla a maz sie dossukuje ze zle pewnie traktuje syna bo jestem macocha jak z bajek. Jak kurze proponowalam bysmy scierali czy odkurzali razem to maz patrzyl na mni jak na macoche z kopciuszka

Gość gość
Ciężko się czyta Twojego posta... A czwórki i trójki na świadectwie bo to dobry wynik, nie wiem o co się czepiasz ? Nie każdy musi mieć pasek na świadectwie :)

Gość gość
Czytasz swoje posty zanim klikniesz "wyślij odpowiedź" ?? Jak nie to polecam, bo tego bełkotu nie da się czytać