Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie niepotrzebna i nie ważna dla mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pisze tu na forum bo tak naprawdę nie mam sie komu wygadać zreszta nie chce mowić znajomym o tym co dzieje sie w moim związku. Chciałabym poznać Wasze opinie na o tym co napisze bo może to ja jestem jakaś przewrażliwiona i rzeczywiście nie ma żadnego problemu w naszym związki a może to tylko Moj A. Tak twierdzi i może jakies porady. A wiec jesteśmy razem 2,5 roku od roku mieszkamy razem za granica. Chodzi o to ze mój partner nigdy nie uwzględnia mnie w swoich planach zaczęło sie to około 1,5 roku temu . Przez pierwszy tok buło normalnie jak w każdym związku wychodziliśmy razem na imprezy do znajomych itd. Potem on coraz cześciej zaczął chodzi sam aż wkoncu teraz wszędzie chodzi sam . Wymawia sie tym Że przecież mieszkamy razem to po co chodzić gdzieś razem , no ja rozumiem ze fajnie czasem wyjsć osobno no każdy normalny człowiek tego potrzebuje ale nie wszędzie osobno ... Dodam ze on bardzo lubi towarzystwo innych kobiet. Kiedyś prawie rozstaliśmy sie przez jego koleżankę z klasy bo gdziekolwiek jechał czy szedł to zawsze z nią a noe ze mną i do dziś dnia ma z nią kontakt o twierdzi ze to było jak najbardziej wporZadku ze będąc ze mną zabierał ja do swoich znajomych na noc i to tylko prawie przeze mnie sie wtedy rozstaliśmy bo przecież nie powinnam go ograniczać o zaakceptować to. No a teraz jak ma tylko okazje to wychodzi beze mnie , razem zupełnie nigdzie nie wychodzimy no tylko na co tygodniowe zakupy jedzenia. W zeszłym tyg byłam strasznie przeziębiona ale znalazłam jeszcze tyle siły zeby wieczorem ugotować mu jedzebie do pracy a on sie nie przejął tym ze złe sie czuje i pojechał sobie do kolegi , przed wyjściem tylko mając juz klucze w rękach i buty na nogach spytał od niechcenia ze może jednak zostanie ale powiedziałam ze nie i pojechał wrócił w nocy . Na urlop do polski jedziemy tez osobno ale tak sie składa ze tydzień będziemy w tym samym czasie i on oczywiście tez nie chciał ze mną zaplAnowac nic w Polsce zeby razem gdzieś wyskoczyć i odpocząć od tej codziennej monotonii tylko bez mojej wiedzy zaplanował sobie wyjazd nad morze zapraszając tez swoją koleżankę o której wspomniałam prędzej i jak sie go spytałam czy mogę z nimi jechac to wprost powiedział ze on nie chce. Aż łzy mi w oczach stanęły . Gdy ja juz pojadę do polski to on tu jeszcze będzie i juz mi zakomunikował ze idzie na imprezę sam jak ja wyjadę a gdy znowu go spytałam czemu ze mną nie pójdzie tylko dopiero aż ja wyjadę to mi głupio odpowiedział ze jak sam idzie o jakaś panna dupa przed nim wywija to może 'ja pobujać ' i ze ja mu awantur o to robić nie będę... Na poprzednim urlopie w pl tez tak było ze ja robiłam swoje a on swoje wpadł 2 razy na chwile bo wypadało do moich rodziców a tak to imprezował sam na imprezach albo tez na donowkach ok 8 km ode mnie i nawet noe spytał czy może wpadnę. Kontakt tez mieliśmy średni bo sie praktycznie wcale nie odzywał. Nie wiem co O tym myślec to jest tylko 20 procent sytuacji takich dziwnych o których tu napisałam bo za dużo by pisać. Co Wy o tym myślicie ? Bo ja juz Sama nie wiem ... Proszę o odpowiedzi

Gość gość
Zabezpieczaj się dobrze, aby nie wpaść. Tyle ci poradzę.

Gość gość
nie przeczytałam całego do końca, ale z tego co piszesz wynika, że widocznie Cię nie kocha, po prostu się przyzwyczaił do związku z Tobą, a jak chce się bawić to szuka innego towarzystwa, ja bym go nawet podejrzewała o zdradę... nie wiem, nie lubię takich kobieciarzy, mój facet nie wychodzi nigdzie z koleżankami, no chyba, że w grupie z facetami, ja tak samo nie wychodzę sam na sam z kolegami i odpowiada to nam obydwojgu, poza tym, wydaje mi się, że bardzo wcześnie zamieszkaliście razem, ale każdy może mieć swoje zdanie, ja na Twoim miejscu zostawiłąbym go i poszukała kogoś, kto będzie o mnie dbał i chcial ze mną spędzać czas, bo wiadomo, że też trzeba od siebie czasem odpocząć, ale bez przesady, żeby każde wyjście było osobno, to już jest chore, on korzysta a Ty cierpisz

Gość gość
Ale czemu mam sie dobrze zabezpieczać ? Co masz na myśli ?

Gość gość
widocznie Cię nie kocha, po prostu się przyzwyczaił do związku z Tobą, a jak chce się bawić to szuka innego towarzystwa, ja bym go nawet podejrzewała o zdradę... nie wiem, nie lubię takich kobieciarzy, X Dokładnie. Dlaczego masz się zabezpieczać? Bo raz, pewnie Cię zdradza, skoro jeździ do 'kolegi' i wraca nad ranem, a dwa jeśli wpadniesz, to będziesz samotną matką, bo nawet jesli będziecie razem, to nie licz na to, że on Ci w czymś pomoże, nie będziesz mogła na niego liczyc.

Gość gość
tzn o to ze wtedy był z kolega to mam pewność bo nawet zdjęcia pokazywał mi z Nim z tego wieczoru sami byli u niego

Gość gość
To był tylko przykład. Myslisz, ze na tych imprezkach nie podrywa innych dziewczyn? Otwórz oczy, bo juz zaczynasz go bronić.

Gość gość
Tzn Że podrywa to jestem tego świadoma bo sam stwierdził ze On woli sam chodzic beze mnie bo mowi ze jak potańczy przez dłuższa chwile czy pogada z inna dziewczyna to nie będzie potem musiał ode mnie słuchać ... Trudna sytuacja bo go strasznie kocham ...

Gość gość
Trudna sytuacja bo go strasznie kocham X Skoro tak kochasz, to męcz się dalej. Facet ma Cię w d***e, jesteś mu potrzebna do seksu, gotowania i prania gaci. Co to za tańczenie i gadanie z innym dziewczynami? Z Tobą nie może potańczyć, porozmawiać? Musi się dowartościować podrywając inne? Porażka, nie facet.

Gość gość
pewnie i tak nam nie uwierzysz ale on cie po prostu nie kocha a na dodatek nawet cie nie szanuje... doszłam do momentu ze jedzie nad morze bzykac sie z koleżanka ( no sorki ale w inna opcje nie wierze) i po prostu wymieklam ze ty w ogóle bierzesz pod uwagę opcje ze to jest twój facet...

Gość gość
zaplanował sobie wyjazd nad morze zapraszając tez swoją koleżankę o której wspomniałam prędzej X Przecież oni będą się tam pieprzyć, aż łóżko będzie skrzypieć! Taka zdesperowana jesteś, żeby z takim frajerem być?

Gość gość
Ona nie jedzie z nimi jednak bo coś tam , , A. jedzie z kolegami i dziewczyna jednego kolegi ... Ale wkurzył mnie sam fakt ze miała jechac , On mowi ze traktuje ja jak kolegę, kumpla

Gość gość
A jak sie wściekam na Niego to ma mi za złe ze tyle czasu jesteśmy i ni nie ufam ...

Gość gość
i ty mu wierzysz w to ze ona nie jedzie a on jedzie robic za piąte koło u wozu na romantycznym wyjeździe kolegi i jego dziewczyny....

Gość gość
Nie no nie w trójkę , jedzie on trzech kolegów i ta dziewczyna jednego z nich , a tamta napewno nie jedzie bo widziałam jak mu to napisała bo akurat siedziałam koło niego

Gość gość
skąd jesteś bidulko? tez czuje się w związku spychany na margines i chyba zaczne szukac czegoś nowego odezwij sie moze akurat się sobie spodobamy ;)

Gość gość
Weź go zostaw, po co ty z nim jesteś? Milosc ma tu gowno do gadania, on ma cie w d***e, wykorzystuje do seksu i gotowania, to w ogóle nie jest związek, nic was nie laczy, nie widac, ze jesteście razem, ta jego koleżanka w ogóle wie o tobie? Porabana sytuacja, weź sie zacznij szanować i uciekaj od niego.

Gość ewrt34523232
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi; a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc. może was namierzyć i podglądać. Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+/(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane....

Gość gość
No wie , znamy sie mniej więcej ...

Gość gość
Strasznie marnujesz czas z tym facetem. facet który kocha swoją kobietę chcę z nią spędzać jak najwięcej czasu chce z nią być wtedy kiedy tylko jest to możliwe A twój facet wręcz odwrotnie Problem jest taki że ty go kochasz a on ciebie nie .on to wykorzystuje i robi z tobą co chcę a ty będąc w niewoli tej miłości jaką odczuwasz do niego nie potrafisz się wyzwolić z tego związku który przynosi ci tylko cierpienie najlepiej zakończyć to jak najszybciej na pewno będzie to bolało bo uczucie to taka głupia sprawa że niestety trzeba to odcierpieć ale życie długie przed tobą i poczekaj na faceta który będzie pragnął być z tobą nie tylko w łóżku ale też w różnych chwilach dnia codziennego. to nie jest normalny związek jaki ty opisujesz to jest beznadziejna sytuacja. Mój facet Uwielbia być ze mną i wszędzie jesteśmy razem razem na zakupach razem Robimy obiad razem chodzimy na imprezę razem do kina razem do teatru razem na wyjazdy wszędzie i prawie zawsze razem aż czasami mi brakuje troszkę pobyć samej ale on twierdzi że lubi być ze mną i pragnie mojego towarzystwo bo mnie bardzo kocha mogę na niego liczyć zawsze i wszędzie i praktycznie nie ma takiej sytuacji żeby czegokolwiek mi odmówił życzę ci kogoś takiego A tego faceta to zostaw jak najszybciej Zresztą jak ty go nie zostawisz to wcześniej czy później i tak cię on zostawi bo spotka inną w której się zakocha wreszcie. W tym waszym związku jak widać tylko jemu jest dobrze bo się dobrze bawi ale może spotkać inną kobietę być może dopóki nie spotkał takiej w której by się zakochał po prostu jest z tobą